Afbeelding

Qbuzz tekent bezwaar aan tegen gunning busconcessie IJssel-Vecht

wo 25 mei 2022 Hardenberg

Vervoerder Qbuzz tekent bezwaar aan tegen de gunning van de busconcessie IJssel-Vecht aan EBS. Op 12 april maakten de provincies Flevoland, Gelderland en Overijssel bekend de gezamenlijke 13-jarige busconcessie te gunnen aan EBS. Het bezwaar van Qbuzz wordt in een juridische procedure behandeld. Ondertussen loopt de implementatie voor de busconcessie door.

De busconcessie gaat in december 2022 van start in het noordelijke deel van de Veluwe en Midden-Overijssel. Dit omvat onder meer het stadsvervoer in Apeldoorn en Zwolle. Vanaf december 2023 verzorgt de nieuwe vervoerder ook het OV in de regio IJsselmond en Lelystad.

Afbeelding
Wim Grondman krijgt onderscheiding Hardenberg 2 uur geleden
Afbeelding
Groots onthaal in Gramsbergen voor hardlopers met bevrijdingsvuur op nieuw festival Nieuws Ingezonden 3 uur geleden
De foto is rechtenvrij te gebruiken. Op de foto v.l.n.r.:Geert Olthof, Ina Olthof-Jurjens, Margreet Schutte-Benjamins, Freddie Ekkel, Derk Bouwhuis, Wicher Dam, Ans Zwakenberg-Kroes, Henny Leijrik, burgemeester Maarten Offinga, Bert Beun, Diny Mulder-Wenker, Dick Olde, Ronald Belser, Klari Baarslag, Gerrit Sibon en Roelof Kuiperij. De heer Henk Meijerink ontbreekt op de foto.
Lintjesregen in Hardenberg: 16 inwoners in het zonnetje gezet Hardenberg 4 uur geleden
Afbeelding
Zestien Twenteranders delen mee in lintjesregen Twenterand 4 uur geleden
Afbeelding
Line-dancers genieten van Jasper County Hardenberg 5 uur geleden