Afbeelding

Minder bussen Dedemsvaart - Zwolle

wo 25 mei 2022 Hardenberg

Per 29 mei past RRReis de dienstregeling aan. Als gevolg daarvan gaan op verschillende lijnen, waaronder Nunspeet-Zwolle-Dedemsvaart, minder bussen rijden. De aanpassing is nodig omdat RRReis te maken heeft met personeelstekorten.

Vanwege het tekort aan personeel is het niet mogelijk om de huidige dienstregeling te blijven rijden. Afgelopen periode vielen er regelmatig ritten uit. RRReis wil reizigers een betrouwbare dienstregeling bieden. Daarom rijden er vanaf 29 mei, op enkele grotere buslijnen, minder vaak bussen.

RRReis heeft ervoor gekozen om de dienstregeling aan te passen op enkele grote buslijnen. Dit zijn buslijnen waar bussen vaak rijden. Zoals Lijn C1 (Nunspeet-Zwolle-Dedemsvaart). Hier rijdt overdag voortaan twee keer per uur in plaats van vier keer per uur. Daarnaast is een groot aantal vertrektijden gewijzigd.

Doordat de bussen vanaf 29 mei op deze lijnen minder vaak rijden, kan RRReis de komende (vakantie)periode een betrouwbare dienstregeling bieden. Er vervallen geen buslijnen en in de kleinere kernen blijven de bussen even vaak rijden. Daarnaast heeft RRReis rekening gehouden met het aantal reizigers dat gebruik maakt van de buslijnen. Doordat er minder bussen rijden, wordt het drukker in de bus. Voornamelijk in de spits.

Reisinformatie

De reisinformatie van de gewijzigde buslijnen wordt aangepast op de bushaltes. De nieuwe dienstregeling is ook verwerkt in de reisplanner. RRReis verzoekt reizigers om de reisplanner voor vertrek te raadplegen voor een actueel reisadvies.

Afbeelding
Wim Grondman krijgt onderscheiding Hardenberg 7 uur geleden
Afbeelding
Groots onthaal in Gramsbergen voor hardlopers met bevrijdingsvuur op nieuw festival Nieuws Ingezonden 8 uur geleden
De foto is rechtenvrij te gebruiken. Op de foto v.l.n.r.:Geert Olthof, Ina Olthof-Jurjens, Margreet Schutte-Benjamins, Freddie Ekkel, Derk Bouwhuis, Wicher Dam, Ans Zwakenberg-Kroes, Henny Leijrik, burgemeester Maarten Offinga, Bert Beun, Diny Mulder-Wenker, Dick Olde, Ronald Belser, Klari Baarslag, Gerrit Sibon en Roelof Kuiperij. De heer Henk Meijerink ontbreekt op de foto.
Lintjesregen in Hardenberg: 16 inwoners in het zonnetje gezet Hardenberg 9 uur geleden
Afbeelding
Zestien Twenteranders delen mee in lintjesregen Twenterand 9 uur geleden
Afbeelding
Line-dancers genieten van Jasper County Hardenberg 10 uur geleden