Afbeelding

Luttense vecht 28 mei in België

zo 22 mei 2022 Hardenberg

Op zaterdag 28 mei vecht Naomi van de Belt uit Lutten haar zesde kickbokspartij in Heusden, België. Zij zal  daar uitkomen voor Fit&Fight Hardenberg op het zeer professioneel opgezette kickboksgala ‘The Evolution’. Haar tegenstandster is de plaatselijke favoriete Damla Kalyoncu. Deze dame kan ook zeker een potje knokken!

 Het gala wordt gehouden in de Golazo Arena in Heusden-Zolder. Een gigantisch complex waar veel publiek wordt verwacht. Naomi zal na de pauze vechten in het hoofdprogramma van die avond.  Zij heeft zich zes weken kunnen voorbereiden op deze partij en heeft in die periode geen training overgeslagen. Ze is supergemotiveerd om deze partij binnen te slepen en de Nederlandse eer te verdedigen. Mochten er zich geen noemenswaardige blessures voordoen dan kan Naomi zich direct gaan opmaken voor de volgende partij op 4 juni in Zwijndrecht. 

 

Afbeelding
Wim Grondman krijgt onderscheiding Hardenberg 6 uur geleden
Afbeelding
Groots onthaal in Gramsbergen voor hardlopers met bevrijdingsvuur op nieuw festival Nieuws Ingezonden 7 uur geleden
De foto is rechtenvrij te gebruiken. Op de foto v.l.n.r.:Geert Olthof, Ina Olthof-Jurjens, Margreet Schutte-Benjamins, Freddie Ekkel, Derk Bouwhuis, Wicher Dam, Ans Zwakenberg-Kroes, Henny Leijrik, burgemeester Maarten Offinga, Bert Beun, Diny Mulder-Wenker, Dick Olde, Ronald Belser, Klari Baarslag, Gerrit Sibon en Roelof Kuiperij. De heer Henk Meijerink ontbreekt op de foto.
Lintjesregen in Hardenberg: 16 inwoners in het zonnetje gezet Hardenberg 8 uur geleden
Afbeelding
Zestien Twenteranders delen mee in lintjesregen Twenterand 8 uur geleden
Afbeelding
Line-dancers genieten van Jasper County Hardenberg 8 uur geleden