Afbeelding

Wandelevent Herqua Sports & Outdoor Nijstad!

ma 16 mei 2022 Hardenberg

Herqua Sports houdt zaterdag 21 mei een gratis wandelevent, dat start bij de winkel van Herqua Sports in Hoogeveen. Hiervoor heeft Outdoor Nijstad een mooie wandelroute uitgestippeld, waarbij gekozen kan worden uit twee verschillende routes: een verharde en onverharde route. Er zijn twee momenten waarop de deelnemers kunnen starten met de wandelroute, namelijk om 11.00  en om 14.00 uur. Er komt een mega truck voor de winkel van Herqua Sports, waar eindeloos wandelschoenen gepast en getest kunnen worden. 

Test LOWA wandelschoenen!

Het startpunt van de wandelroute is Herqua Sports in Hoogeveen, waar je bij de LOWA Experience Trailer begint.  Bij de LOWA Experience Trailer kunt u kosteloos verschillende wandelschoenen van ons topmerk LOWA aanpassen en tijdens de wandeling uittesten. Er zijn verschillende medewerkers aanwezig, die u zullen helpen bij het zoeken van passende schoenen. Hebt u de schoenen getest en bent u fan? Kom dan naar Herqua voor een lekker hapje, drankje en shop uw favoriete schoenen!

U bent van harte welkom tijdens ons wandelevent op zaterdag 21 mei 2022. Deelname aan het event is gratis en vooraf aanmelden is niet nodig.

Voor meer informatie: Herqua Sports Frits van der Veen // 06-22403154 // frits@herqua.nl Manouk Zwiep // 0528-234100// manouk@herqua.nl

!
Afbeelding
Feestelijke opening ‘Bibliotheek op school’ Hardenberg 37 minuten geleden
Afbeelding
‘Jarige’ school sluit bestaan af met reünie Hardenberg 50 minuten geleden
Afbeelding
Zwem4daagse Coevorden 1 uur geleden
Afbeelding
EUREGIO spreekuur voor grenspendelaars Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
klaverjassen en jokeren Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
‘Ik en mijn Droom’ in De Vlierlanden Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
Elvisdienst Coevorden 1 uur geleden
Afbeelding
KBO-PCOB middag Hardenberg 1 uur geleden