Afbeelding

Mariënberg klimt stroperig naar vierde plek!

zo 27 maart 2022 Hardenberg

Zaterdag 26 maart speelde voetbalvereniging Mariënberg tegen Des uit Nijverdal. De wedstrijd eindigde in een gelijkspel. Ondanks het gelijke spel (1-1) kroop Mariënberg wel naar de voorlopige vierde stek. De top 3 is al weken bekend. ON Almelo, De Zweef en Hellendoorn maken onderling uit wie er straks met de eer gaat strijken en wie zich op mag gaan maken voor de nacompetitie.

Mariënberg kon weer starten met onder andere Rolf Hofsink en Wesley Willems in de basis. Allebei (nog) niet fit maar nood breekt soms wetten. De thuisploeg begon gelukkig wel sterker en scherper dan in de twee voorgaande duels tegen Wilhelminaschool en ASV’57. Zowel Mariënberg alsmede DES hadden moeite om fatsoenlijke aanvallen op te zetten. De pass van Micheal Zweers mocht er ook zijn, maar de aanname en lichaamsbeweging van Rolf was nog mooier, hij liet weer wat zien van zijn ‘brille’. Hofsink, al 39 jaar, maar zekers nog niet versleten. Hij schoot Mariënberg op de 1-0 voorsprong. De Westerparkbewoners drukten niet door. Maar in plaats van vooruit te blijven voetballen ging de versnelling langzaam in de achteruit. DES kwam langszij. Mariënberg stond even uit positie, via wat geklutst kwam de bal bij de speler die afdrukte en via een been van een roodzwarte speler doel trof, 1-1. De wedstrijd eindigde ook met gelijkspel.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Wim Grondman krijgt onderscheiding Hardenberg 11 uur geleden
Afbeelding
Groots onthaal in Gramsbergen voor hardlopers met bevrijdingsvuur op nieuw festival Nieuws Ingezonden 12 uur geleden
De foto is rechtenvrij te gebruiken. Op de foto v.l.n.r.:Geert Olthof, Ina Olthof-Jurjens, Margreet Schutte-Benjamins, Freddie Ekkel, Derk Bouwhuis, Wicher Dam, Ans Zwakenberg-Kroes, Henny Leijrik, burgemeester Maarten Offinga, Bert Beun, Diny Mulder-Wenker, Dick Olde, Ronald Belser, Klari Baarslag, Gerrit Sibon en Roelof Kuiperij. De heer Henk Meijerink ontbreekt op de foto.
Lintjesregen in Hardenberg: 16 inwoners in het zonnetje gezet Hardenberg 13 uur geleden
Afbeelding
Zestien Twenteranders delen mee in lintjesregen Twenterand 13 uur geleden
Afbeelding
Line-dancers genieten van Jasper County Hardenberg 13 uur geleden