Afbeelding

Swing Time ‘swingt’ bij Streekmarkt

zo 22 mei 2022 Dedemsvaart

Met een mooi muzikaal programma, leuke kraampjes, demonstraties, verschillende activiteiten en enthousiast publiek is de tweede editie van Streekmarkt de Reest zaterdag 21 mei een succes geworden, waar de organisatie met trots op terug kan kijken. 

Naast Jubal lieten onder andere ook verschillende koren hun stem horen tijdens de markt, waaronder Popkoor Swingtime. Het Popkoor trad voor het eerst sinds de corona-crisis weer in het openbaar op en bracht nieuwe nummers ten gehore van onder meer Miss Montreal, Wulf en Abba. 

Kom erbij!

Swingtime is een enthousiast popkoor met een mooie mix van stemgroepen, dat ruimte heeft voor nieuwe leden.Lijkt het je leuk om met het koor mee te zingen, kom dan vrijblijvend naar een repetitie. Het koor repeteert elke dinsdag van 19.30 tot 21.30 uur in de Antenne aan de Wilhelminastraat 3 in Dedemsvaart. Iedereen is van harte welkom. Mail voor meer informatie naar swingtimededemsvaart@gmail.com 

Afbeelding
Wim Grondman krijgt onderscheiding Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
Groots onthaal in Gramsbergen voor hardlopers met bevrijdingsvuur op nieuw festival Nieuws Ingezonden 3 uur geleden
De foto is rechtenvrij te gebruiken. Op de foto v.l.n.r.:Geert Olthof, Ina Olthof-Jurjens, Margreet Schutte-Benjamins, Freddie Ekkel, Derk Bouwhuis, Wicher Dam, Ans Zwakenberg-Kroes, Henny Leijrik, burgemeester Maarten Offinga, Bert Beun, Diny Mulder-Wenker, Dick Olde, Ronald Belser, Klari Baarslag, Gerrit Sibon en Roelof Kuiperij. De heer Henk Meijerink ontbreekt op de foto.
Lintjesregen in Hardenberg: 16 inwoners in het zonnetje gezet Hardenberg 4 uur geleden
Afbeelding
Zestien Twenteranders delen mee in lintjesregen Twenterand 4 uur geleden
Afbeelding
Line-dancers genieten van Jasper County Hardenberg 4 uur geleden