De bewoners van de Van Dedem Marke wisten het bezoek van de kerstman met een kleurrijk lichtje zeer te waarderen.
De bewoners van de Van Dedem Marke wisten het bezoek van de kerstman met een kleurrijk lichtje zeer te waarderen. Baalderborg Groep

Lichtjes bij Van Dedem Marke

ma 27 december 2021 Dedemsvaart

“Zo aan het einde van het jaar. Denken we altijd even aan elkaar, wensen we liefde, geluk en gezondheid. In deze bijzondere tijd”. Een kaartje met die mooie tekst werd afgelopen week, vergezeld van een kleurrijk lichtje, door de kerstman bij de bewoners van de Van Dedem Marke in Dedemsvaart gebracht.

Vanwege corona werden de bewoners afzonderlijk van elkaar bezocht. Zij toonden zich blij verrast met de attentie in de vorm van het lichtpotje, dat eerder deze maand dienst deed als versiering tijdens de eerste lichtjesloop in Dedemsvaart op Wereldlichtjesdag. “We hadden er heel veel. Teveel om te bewaren en de schoolkinderen hebben er veel werk in gestoken. Ik vond het zonde om alles in de glasbak te deponeren. Daarom heb ik contact met de Baalderborg Groep gezocht om de lichtjes te schenken aan de bewoners. Prachtig zo’n zelfgemaakt lichtje,” meent Vinita Juurlink, initiatiefneemster van de Lichtjesloop. Haar geste werd door de Baalderborg Groep zeer gewaardeerd.   

Afbeelding
Wim Grondman krijgt onderscheiding Hardenberg 4 uur geleden
Afbeelding
Groots onthaal in Gramsbergen voor hardlopers met bevrijdingsvuur op nieuw festival Nieuws Ingezonden 6 uur geleden
De foto is rechtenvrij te gebruiken. Op de foto v.l.n.r.:Geert Olthof, Ina Olthof-Jurjens, Margreet Schutte-Benjamins, Freddie Ekkel, Derk Bouwhuis, Wicher Dam, Ans Zwakenberg-Kroes, Henny Leijrik, burgemeester Maarten Offinga, Bert Beun, Diny Mulder-Wenker, Dick Olde, Ronald Belser, Klari Baarslag, Gerrit Sibon en Roelof Kuiperij. De heer Henk Meijerink ontbreekt op de foto.
Lintjesregen in Hardenberg: 16 inwoners in het zonnetje gezet Hardenberg 7 uur geleden
Afbeelding
Zestien Twenteranders delen mee in lintjesregen Twenterand 7 uur geleden
Afbeelding
Line-dancers genieten van Jasper County Hardenberg 7 uur geleden