Afbeelding

Elvisdienst

wo 5 oktober 2022 Coevorden

In de dorpskerk aan de Hoofdstraat 25 in Dalen wordt op zondag 23 oktober een Elvisdienst gehouden. Aanvang 10.00 uur.  

Tijdens de dienst zal de bekende Elvisdominee Fred Omvlee vertellen over het leven van Elvis Presley. Het was een eenzaam leven vol tragiek. Deze dienst staat geheel in het teken van de mens Elvis; over zijn leven, maar vooral ook over zijn muziek. Een speciale gelegenheidsformatie van muzikanten, zangers en zangeressen uit onder andere Dalen, Aalden, Gees en Sleen, spelen zijn bekende nummers zoals Love me Tender, Can’t Help Falling in Love, Amazing Grace en vele andere nummers. Iedereen, die hier nieuwsgierig naar is en dit Elvis-verhaal met zijn speciale muziekgeluid wil (mee)beleven, is van harte welkom. 

 De legendarische rock ster leeft weer; in zijn muziek, in speciale programma’s, in de laatste film over Elvis zijn leven (afgelopen zomer in de bioscoop) én…. nu dus ook in Dalen. Wie kent hem ook niet: Elvis ‘The King of Rock and Roll’. Veel mensen kennen en herinneren zich hem als de zanger, uit de zestiger jaren, met zijn opzwepende ritmes en zijn leven wat gekenmerkt werd door seks, drugs en rock ’n roll. Zijn rockconcerten gaan voor altijd, als meest bekeken, de geschiedenis in. Het concert in Hawaii was een topper met miljarden kijkers over de wereld. Een groot artiest dus, maar wie was hij nu echt? Klopt de beeldvorming die wij van Elvis hebben? Tijdens de Elvisdienst in Dalen wordt het allemaal wat duidelijker. 

Afbeelding
Wim Grondman krijgt onderscheiding Hardenberg 11 uur geleden
Afbeelding
Groots onthaal in Gramsbergen voor hardlopers met bevrijdingsvuur op nieuw festival Nieuws Ingezonden 13 uur geleden
De foto is rechtenvrij te gebruiken. Op de foto v.l.n.r.:Geert Olthof, Ina Olthof-Jurjens, Margreet Schutte-Benjamins, Freddie Ekkel, Derk Bouwhuis, Wicher Dam, Ans Zwakenberg-Kroes, Henny Leijrik, burgemeester Maarten Offinga, Bert Beun, Diny Mulder-Wenker, Dick Olde, Ronald Belser, Klari Baarslag, Gerrit Sibon en Roelof Kuiperij. De heer Henk Meijerink ontbreekt op de foto.
Lintjesregen in Hardenberg: 16 inwoners in het zonnetje gezet Hardenberg 14 uur geleden
Afbeelding
Zestien Twenteranders delen mee in lintjesregen Twenterand 14 uur geleden
Afbeelding
Line-dancers genieten van Jasper County Hardenberg 14 uur geleden