Afbeelding
Partnerbijdrage

Een smaakvolle samenwerking: Brinkman’s Keuken en Carinova Thuizz.

do 15 februari 2024 Hardenberg

Mirthe Timmermans, accountmanager bij Carinova; “Carinova Thuizz hecht veel waarde aan goede en gezonde voeding en streeft ernaar om haar leden te voorzien van voedzame maaltijden. Met Brinkman’s Keuken hebben wij een nieuwe leverancier gevonden die onze visie deelt. Wij zijn ervan overtuigd dat zij een waardevolle toevoeging zal zijn aan onze diensten voor Carinova Thuizz. Samen met Brinkman’s Keuken streven we ernaar om het leven van onze leden aangenamer en smaakvoller te maken.”

Over Brinkman’s maaltijdenservice:

Geen keuzestress, gewoon lekker eten

Bij Brinkman’s Keuken krijgt u elke week een nieuw ‘vast’ weekmenu, waarbij er op dinsdag en donderdag de keuze is voor een alternatief in de vorm van pasta of een seizoen gerecht. Is er iets wat u niet mag eten of echt niet lekker vindt? Geef het aan bij uw aanmelding en het team van Brinkman’s Keuken houdt er rekening mee!

Warm of koud, standaard of klein, het is allemaal mogelijk

Brinkman’s maaltijden kunnen zowel warm als koud geleverd worden, ook hebben ze naast de ‘standaard’ portie een kleinere variant. Zo biedt Brinkman’s Keuken voor elk wat wils.

Duurzame verpakking

In 2023 is Brinkman’s Keuken overgegaan op een geheel nieuwe verpakking, die zowel duurzaam als veilig is. Deze verpakking bevat 95% minder plastic dan reguliere verpakkingen en mag na gebruik bij het oud papier. Bovendien biedt Brinkman’s Keuken een terugnameservice voor de verpakkingen, die dan vervolgens verantwoord worden gerecycled. Omdat de buitenzijde van deze verpakking na het opwarmen van de maaltijden relatief koel blijft, wordt verbranding van vingers of handen voorkomen.

Ambachtelijk bereide maaltijden

De maaltijden worden door Brinkman’s Keuken met liefde en zorgvuldigheid bereid. Van lekkere aardappels met groente en vlees of vis, tot smaakvolle pasta’s. Elke week een gevarieerd menu waarbij rekening wordt gehouden met het seizoen. De huisgemaakte snert is nu bijvoorbeeld zeer geliefd!

Speciale wensen? 

Bij Brinkman’s Keuken begrijpen ze dat individuele behoeften kunnen variëren. Ze bieden opties zoals zoutloos, gesneden of volledig gemalen maaltijden. Het team is goed opgeleid en heeft uitgebreide kennis van allergenen en diëten.

Over Carinova Thuizz ledenservice:

In het streven naar een comfortabel leven in een vertrouwde omgeving, biedt Carinova Thuizz ledenservice u een helpende hand wanneer het u uitkomt. Met kleine aanvullingen, diensten en een beetje hulp en ondersteuning, maken zij uw dagelijkse leven net wat makkelijker.

Bij Carinova Thuizz ledenservice staat alles in het teken om ervoor te zorgen dat u zo lang mogelijk op een prettige manier thuis kunt wonen. Denk bijvoorbeeld aan hulp bij het regelen van een pedicure aan huis, het gratis lenen van een rollator, een praatje of een leuk dagje uit.

Ons ruime aanbod is nu dus aangevuld met de maaltijdenservice van Brinkman’s Keuken. Het is een partnerschap waarin zorg en gezond én lekker eten hand in hand gaan.

Wilt u meer informatie over Carinova Thuizz of de mogelijkheden van Brinkman’s maaltijdenservice? Neem dan gerust contact op via info@brinkmanskeuken.nl / 0523-261672 óf thuizz@carinova.nl / 0900-8662.

Binnenkort bij Brinkman’s keuken: Keuzemenu met koelversmaaltijden!

Afbeelding
Afbeelding
Aangrijpende herdenking Hardenberg 16 minuten geleden
Afbeelding
Audities voor 'Alias Maurits' Twenterand 27 minuten geleden
Afbeelding
Vroomshoopse Boys neemt lastige horde Twenterand 38 minuten geleden
Afbeelding
Bergentheim verliest ruim van Avereest (5-2) Sport Ingezonden 39 minuten geleden
Tijdens het Levend Veenmuseum worden onder andere demonstraties schaapscheren gehouden.
'Levend Veenmuseum' met nieuwe activiteiten Twenterand 39 minuten geleden