Afbeelding

Training Kennismaken met mindfulness

ma 20 december 2021 Hardenberg

Is de druk bij jou ook toegenomen in Coronatijd? En heb je het gevoel alle ballen in de lucht te moeten houden? Dan is deze training mogelijk iets voor jou.

Als je stress of spanning ervaart, kan mindfulness je helpen om stress te verminderen en meer met je aandacht aanwezig te zijn in het hier en nu. Behalve het verminderen van stress, kan mindfulness ook leiden tot een hogere kwaliteit van leven en het gevoel meer grip op je leven te hebben.

Tijdens de training leer je omgaan met stress, piekergedachten en irritaties. Je leert meer afstand te nemen van deze gedachten en gevoelens en je aandacht te sturen, waardoor je meer bewust kunt reageren en ontspanning zult ervaren. Ook leer je meer in het hier en nu te leven. Dit kan voorkomen dat je overbelast raakt.

De training wordt gegeven op dinsdag 18 en 25 januari en 1 en 8 februari, van 19.30 tot 21.30 uur in Buurthuis Ommerkanaal in Ommen. De training is kosteloos voor inwoners uit de gemeente Ommen. In verband met corona wordt gewerkt met kleine groepen van maximaal zes deelnemers. Voor meer informatie en voor aanmelden: Impluz preventie, www.impluz.nl/cursussen/kennismaken-met-mindfulness, 0570-604900, info@impluz.nl.

Afbeelding
Gemeente Ommen keurt nieuwe locatie voor Begeleid Wonen goed in Arriën Ommen 9 minuten geleden
De winnaars van de kookwedstrijd
Heel Langewieke bakt. Hardenberg Ingezonden 35 minuten geleden
De winnaars van de kookwedstrijd
Heel Langewieke bakt Nieuws Ingezonden 38 minuten geleden
Afbeelding
Bouwkavels in ruil voor opvang Hardenberg 57 minuten geleden
Afbeelding
Wegversmalling weer weg Hardenberg 1 uur geleden