Afbeelding
G. Brokelman

Bert en Elles Timpers 50 jaar samen

za 19 juni 2021 Hardenberg

Na tien jaar verkering was het zover, op 18 juni 1971 trouwden Bert Timpers,74 jaar en Elles Wind 73 jaar in het gemeentehuis van Hardenberg. Het paar leerden elkaar kennen op straat in het centrum van Almelo.

Het stel ging wonen in het appartementencomplex aan de Karel Doormanlaan in Hardenberg. Hierna werd na zeven jaar een woning aan de Hesselinkstraat betrokken. Het huwelijk werd gezegend met twee dochters en zes kleinkinderen. Bert werd geboren in Almelo als derde telg met twee zussen en een broer. Na de Technische school en het diploma op zak van metaalbewerking werd zijn eerste wekgever Philips Almelo. Na vierjaar werd de fabrieksdeur achtergelaten en ging aan het werk in de galanteriezaak van vader Hendrik eveneens in Almelo. Hierna volgde Wavin in Hardenberg en maakte hier veertig dienstjaren vol om op tweeënzestigjarige leeftijd gebruik te maken van een VUT-regeling. Elles geboren in de buurtschap Ebbenbroek groeide op in een gezin met vier kinderen. Na de huishoudschool in Hardenberg werden de eerste guldens verdiend in de winkel van schoonvader Hendrik. Nu woont het goudenpaar met veel plezier aan de Zwaluwstraat en genieten van voetbal, vissen en fietsen.

Afbeelding
Afbeelding
De foto is rechtenvrij te gebruiken. Op de foto v.l.n.r.:Geert Olthof, Ina Olthof-Jurjens, Margreet Schutte-Benjamins, Freddie Ekkel, Derk Bouwhuis, Wicher Dam, Ans Zwakenberg-Kroes, Henny Leijrik, burgemeester Maarten Offinga, Bert Beun, Diny Mulder-Wenker, Dick Olde, Ronald Belser, Klari Baarslag, Gerrit Sibon en Roelof Kuiperij. De heer Henk Meijerink ontbreekt op de foto.
Lintjesregen in Hardenberg: 16 inwoners in het zonnetje gezet Hardenberg 37 minuten geleden
Afbeelding
Zestien Twenteranders delen mee in lintjesregen Twenterand 45 minuten geleden
Afbeelding
Line-dancers genieten van Jasper County Hardenberg 49 minuten geleden
Afbeelding
Sjoelers in actie Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
Uitslagen sjoelen Hardenberg 2 uur geleden