Afbeelding

Mooiste woonwijk in het licht

do 16 december 2021 Dedemsvaart

De werkgroep Buren Kotermeerstal-Zuid wil er ondanks corona een feestelijke kerst van maken. In dit kader roept zij alle bewoners van haar woonwijk in Dedemsvaart op om op kerstavond, 24 december, zoveel mogelijk lichtjes te laten branden tussen 18.00 en 21.00 uur. Het is de bedoeling dat  er bij iedere voordeur, oprit of tuin zoveel mogelijk lampjes (lichtjes) geplaatst worden.

De activiteit wordt opgefleurd met een kerstman, die zich coronaproof door de woonwijk begeeft. Verder staat er nog een kraampje vanuit de burendag commissie, waarbij het aantal kerstballen in een pot geraden kan worden. De winnaar maakt kans op een mooie prijs. De werkgroep hoopt op een mooi verlichte woonwijk en vraagt iedereen een foto van zijn/haar verlichte woning te mailen naar: kotermeerstal@gmail.com.

De foto is rechtenvrij te gebruiken. Op de foto v.l.n.r.:Geert Olthof, Ina Olthof-Jurjens, Margreet Schutte-Benjamins, Freddie Ekkel, Derk Bouwhuis, Wicher Dam, Ans Zwakenberg-Kroes, Henny Leijrik, burgemeester Maarten Offinga, Bert Beun, Diny Mulder-Wenker, Dick Olde, Ronald Belser, Klari Baarslag, Gerrit Sibon en Roelof Kuiperij. De heer Henk Meijerink ontbreekt op de foto.
Lintjesregen in Hardenberg: 16 inwoners in het zonnetje gezet Hardenberg 54 minuten geleden
Afbeelding
Zestien Twenteranders delen mee in lintjesregen Twenterand 1 uur geleden
Afbeelding
Line-dancers genieten van Jasper County Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
Sjoelers in actie Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
Uitslagen sjoelen Hardenberg 2 uur geleden