optreden in de Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche
optreden in de Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche W. Wendt

Zevenmaal sluit jubileum af met concertreis naar Berlijn

zo 24 maart 2024 Hardenberg Ingezonden

Het koor Zevenmaal o.l.v. dirigent Tobias Bethlehem heeft vorige week een reis naar Berlijn gemaakt vanwege het 50 jarig jubileum.

Het was een geweldige ervaring. De stad werd verkend met een wandeling en een bus- tour langs de highlights van de stad. Ook werden er twee optredens gegeven waar onder andere muziek van Karl Jenkins, Felix Mendelsohn en Ola Gjeilo ten gehore werd gebracht . Op vrijdagavond werd een concert verzorgd in de st.Josefkirche Berlijn-Weissensee in voormalig Oost Berlijn. En als hoogtepunt verleende Zevenmaal medewerking aan de klassieke protestantse kerkdienst in de beroemde Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche. Dat was een indrukwekkende belevenis.

Het koor werd begeleid door organiste Anneke Hamberg.

Zevenmaal hoopt nog jaren door te gaan met het uitvoeren van mooie muziek. Daarom gaat het koor de komende periode zich richten op nieuwe en innovatieve toekomstplannen.

Eerst staat het donderdagavondconcert op het programma op 18 juli a.s.

Nieuwe leden zijn van harte welkom. Zevenmaal zoekt met name naar sopranen, tenoren en bassen. Er wordt gerepeteerd op dinsdagavond van 19.45 u tot 21.45 u in de Höftekerk in Hardenberg. Op de website staat hier ook alle informatie over en kan je je aanmelden. Www.Zevenmaal.nl

Afbeelding
W. v.d. Weide en S. Fransen winnen tweede wedstrijd van de parkvissers Hardenberg 14 uur geleden
Afbeelding
Incluzio Uitvoering Oost krijgt nieuwe naam Twenterand 15 uur geleden
Afbeelding
Gezonde wandeling in Engbertsdijkvenen Hardenberg 15 uur geleden
Op de foto, genomen door Geert Westerhof: de heer Gellekink, lid Raad van Bestuur van St. Saxenburgh, Gert Gerrits, voorzitter van HardenbergArt, en Willemien Bulthuis als verbindende factor.
Kunst in het Saxenburgh Medisch Centrum Hardenberg 15 uur geleden
Afbeelding
Jom Hasjoa: Holocaust herdenking in de voormalige synagoge Coevorden 17 uur geleden