Afbeelding
De Toren

Zanger Tim Douwsma komt naar Gramsbergen

di 18 juni 2019 Nieuws

Van vrijdag 21 t/m zondag 23 juni is alweer de 24ste editie van het Internationale Vrouwenvoetbal Toernooi Gramsbergen. De organisatie is verheugd om wederom bekende Nederlanders te mogen verwelkomen op het toernooi, namelijk ex profscheidsrechter Roelof Luinge en niemand minder dan zanger Tim Douwsma.

Tim Douwsma, bekend geworden in de talentenjacht So You Wanna Be a Popstar van SBS6 deed naast zijn zangcarriere ook talloze andere dingen zoals het presenteren van tv-programma Karaoke Kids, deelname aan Sterren dansen op het ijs en was hij te zien in realityprogramma Expeditie Robinson. Tijdens het toernooi in Gramsbergen zal Tim de prijsuitreiking gaan doen op zaterdagmiddag 22 juni aansluitend op de finale wedstrijden. De finale wedstrijden zullen dit jaar worden gefloten door ex profscheidsrechter Roelof Luinge. De in Drenthe geboren Luinge is een aantal jaren geleden gestopt als scheidsrechter betaald voetbal. Hij floot in totaal 845 Nederlandse profwedstrijden, 86 keer Europacup en 8 interlands. Het toernooi zit met 41 teams meer dan vol, nog nooit deden er zoveel teams mee! Tijdens het toernooi is er het nodige vertier met muziek. Dit jaar met op de zaterdagmiddag bij de kantine een dweilorkest die de teams tijdens de finalewedstrijden richting de middenstip blaast. Ook zullen er dit jaar eetkraampjes op het sportpark aanwezig zijn. O.a. een kraam met panini’s, fruitmix etc. en ook zal Izmir kebab er bij zijn, zowel ‘s middags tijdens de wedstrijden als ‘s avonds bij de feesttent. Op vrijdag- en zaterdagavond is er een grote feestavond met bekende regionale Dj’s in de feesttent. Op de vrijdagavond is er thema-avond, en dit jaar is het thema: KOM VERKLEED- THEMA ‘G’! Alles met de letter G is Goed. Gave prijzen voor de 3 best verklede teams! Gramsbergen - Groen - Gezellig - Gastvrij... de teams zullen zeker met nog veel betere en bijzondere G’s op de proppen komen, gegarandeerd een topavond die je niet wilt missen dus! Op https://www.sv-gramsbergen.nl/711/het-toernooi/ vind je alle informatie.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
W. v.d. Weide en S. Fransen winnen tweede wedstrijd van de parkvissers Hardenberg 15 uur geleden
Afbeelding
Incluzio Uitvoering Oost krijgt nieuwe naam Twenterand 15 uur geleden
Afbeelding
Gezonde wandeling in Engbertsdijkvenen Hardenberg 16 uur geleden
Op de foto, genomen door Geert Westerhof: de heer Gellekink, lid Raad van Bestuur van St. Saxenburgh, Gert Gerrits, voorzitter van HardenbergArt, en Willemien Bulthuis als verbindende factor.
Kunst in het Saxenburgh Medisch Centrum Hardenberg 16 uur geleden
Afbeelding
Jom Hasjoa: Holocaust herdenking in de voormalige synagoge Coevorden 17 uur geleden