Afbeelding
De Toren

De Rolwip verhuist

do 12 december 2019 Nieuws

Na dertig jaar verhuist peuterspeelzaal de Rolwip in Dedemsvaart, het gebouw wordt te oud. De peuters trekken in bij De Regenboog en De Pretstek en de pedagogisch medewerksters verhuizen mee. Op donderdag 12 december verhuisde de eerste groep. Op vrijdag en maandag volgen de andere groepen.

Peuterspeelzaal de Rolwip is een begrip in Dedemsvaart voor veel (groot) ouder(s) en kinderen. Het gebouw waarin de peuterspeelzaal gehuisvest is voldoet echter niet meer aan de normen van deze tijd. Een grote renovatie of misschien wel nieuwbouw zou nodig zijn om de peuterspeelzaal door te laten draaien in dit pand. De Rolwippeuters zullen daarom per januari intrekken bij kindcentrum De Regenboog in het naastgelegen pand. Ook hebben ouders van de Rolwip kunnen kiezen voor peuterspeelzaal bij De Pretstek. De pedagogisch medewerksters van de Rolwip gaan mee naar beide locaties.

Van de laatste week bij peuterspeelzaal de Rolwip is een feestweek gemaakt voor alle peuter(s) met als thema ‘verhuizen’. Allemaal hebben ze iets uitgekozen wat ze mee willen verhuizen en dat meegaat naar De Olifanten; hun nieuwe groep bij De Regenboog. Ter afsltuiting van de week hebben de kinderen en juffen van de Rolwip en Olifanten gezellig samen iets gegeten en gedronken.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
W. v.d. Weide en S. Fransen winnen tweede wedstrijd van de parkvissers Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
Incluzio Uitvoering Oost krijgt nieuwe naam Twenterand 1 uur geleden
Afbeelding
Gezonde wandeling in Engbertsdijkvenen Hardenberg 2 uur geleden
Afbeelding
Jom Hasjoa: Holocaust herdenking in de voormalige synagoge Coevorden 3 uur geleden
Afbeelding
Merchandise laten maken? Dit is wat je moet weten! Partnerbijdrage 5 uur geleden