Afbeelding
De Toren

Brandweer IJsselland in actie op Alpe d’HuZes

do 20 februari 2020 Nieuws

Team Brandweer IJsselland fietst zes keer de Alpe d’Huez op om zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker. Iedereen kan helpen door mee te doen met de spinningmarathon op zaterdag 29 februari in de kazerne in Hardenberg.

De Alpe d’Huez staat symbool voor de moeilijke weg die kankerpatiënten doorlopen. Door de berg te beklimmen, kan men voelen hoe het is om de strijd te voeren maar toch door te gaan. Vanuit het team van Brandweer IJsselland heeft ieder een eigen motivatie om mee te doen. De koersweek is van 31 mei tot en met 5 juni. Op 4 juni wordt de berg daadwerkelijk beklommen.

‘De onmacht die ontstaat door kanker kunnen wij omzetten in kracht. Dit doen we door samen met zoveel mogelijk mensen steeds weer de grenzen te verleggen. Wij beklimmen de berg zes keer en we willen graag minimaal 25.000 euro ophalen voor dit goede doel’, aldus team Brandweer IJsselland.

Spinningmarathon

Heb jij je al opgegeven om mee te fietsen tijdens de spinningmarathon op zaterdag 29 februari? De kazerne aan de Europaweg 10 opent dan haar deuren van 10.00 tot 18.00 uur. Voor 16 euro per fiets per uur kun je meefietsen met het team. Opgeven kun je doen door een mail te sturen naar m.kappert@vrijsselland.nl of naar w.pappot@vrijsselland.nl. Daarnaast worden er in en rondom de kazerne diverse activiteiten georganiseerd voor jong en oud.

Wil je niet meefietsen maar wel doneren? Dat zou het team fantastisch vinden! Doneren kan heel gemakkelijk via deze link. Elke gedoneerde euro gaat rechtstreeks naar het Alpe d’HuZes/KWF fonds.

koffie hoort erbij.
Parkinson Café Hardenberg: dagbesteding? Hardenberg Ingezonden 1 uur geleden
Afbeelding
Enorme belangstelling voor Dodenherdenking op de Besthmenerberg Ommen 2 uur geleden
Afbeelding
Herdenking slachtoffers Kamp Erika Ommen 15 uur geleden
Afbeelding
Concert Roon Staal in het Witkerkje Hardenberg 18 uur geleden
Inge (links) en Marjon storten zich op 25 mei vol enthousiasme en met overgave op de 21 km voor 'Het Gehandicapte Kind'.
Mega Wandel Marathon voor 'Het Gehandicapte Kind' Hardenberg 21 uur geleden