Afbeelding

Geslaagde zonnige Baalderborg Motorrun

zo 5 mei 2024 Hardenberg

Onder fantastische weersomstandigheden vond op zaterdag 4 mei de zevende editie van de Baalderborg Motorrun plaats, een evenement dat zowel deelnemers als toeschouwers betovert met zijn unieke mix van avontuur, saamhorigheid en vreugde.

De organisatie in handen van Jeanet Meijering en Gerrit Hamberg, samen met een legioen aan toegewijde vrijwilligers, bracht dit jaarlijkse spektakel maar liefst 65 deelnemers en 55 rijders samen, waardoor het een dag werd om te koesteren voor alle betrokkenen.

De start van de rit vond plaats rond 11.00 uur bij het clubhuis van MC De Gasschoeve in Collendoorn, waar fotograaf Iris de deelnemers vereeuwigde op de gevoelige plaat, elk met een exemplaar om mee naar huis te nemen als aandenken aan deze speciale dag. 

Een welkomswoord van Esther Liefers, bestuurder van de Baalderborg, die zich verheugde over de enorme opkomst van deelnemers. Daarna vond de overhandiging plaats van een cheque ter waarde van duizend euro door de Vrienden van de Baalderborg. “Verder zijn we erg blij met samenwerking van MC De Gasschoeve. Dankzij de Gasschoeve mogen we gebruik maken van hun terrein en de faciliteiten en leveren zij de vele verkeersregelaars die ervoor zorgen dat alles weer keurig verloopt”, aldus Jeanet en Gerrit.

Er was een mooie route uitgezet die langs verschillende landweggetjes. De reacties van de deelnemers waren niets minder dan hartverwarmend te noemen. Elk gezicht straalde van vreugde en opwinding terwijl ze genoten van de rit. De lunchpauze bij Calluna in Ommen bood een welkome gelegenheid voor vrienden en familie om de indrukwekkende verzameling voertuigen te bewonderen die deelnamen aan deze unieke gebeurtenis. Hier kon met genieten van de gevulde lunchtasjes die kleurrijk waren versierd door cliënten van de dagbesteding De Holte. Na de lunchpauze vertrok de stoet weer richting Hardenberg met een korte tussenstop op de Markt en ook hier konden voorbijgangers de motoren bewonderen. Na een dag vol avontuur en opwinding werden alle deelnemers bij terugkomst bij De Gasschoeve verwend met een smakelijk patatje met snack en verfrissende drankjes, een perfecte afsluiting van een onvergetelijke dag.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Nieuw lid pastoraal team St. Marcellinusparochie Twenterand 1 uur geleden
Afbeelding
Pinksterpret in Hardenberg Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
Dames Bergentheim kampioen en promoveert naar de eerste klasse Hardenberg 2 uur geleden
Afbeelding
Verkiezingsbijeenkomst Europese Verkiezingen Hardenberg 3 uur geleden
Openingszet door Marnix Willems
Jan Schippers wint 3e AD&M Vaart en Vecht sneldamtoernooi. Sport Ingezonden 5 uur geleden