Afbeelding

Voor de zesde keer de Baalderborg Motorrun

di 2 mei 2023 Hardenberg

Zaterdag 6 mei organiseert De Baalderborg Groep de zesde Baalderborg Motorrun in samenwerking met MC De Gasschoeve. De start is om 11.00 uur en de finish om 16.00 uur bij clubhuis van De Gasschoeve aan de Slagenweg 2a  in Collendoorn.

Er hebben zich rond de vijftig rijders aangemeld. De rit zal ongeveer 80 km zijn. De lunch zal rond 12.15 uur zijn bij motorcafé Calluna,  Stouweweg 5 in Ommen. Rond 15.00 uur is er een pauze moment op het marktplein in Hardenberg. Op beide locaties zijn vrienden en familie van harte welkom, om elkaar te ontmoeten en de voertuigen te bewonderen.

Route

De route: De Gasschoeve Slagenweg – Oldemeierweg – Beerze – Junne, ongeveer 11.30 De Bootsman – Witharen – ongeveer 12.15 uur Calluna – Vinkenbuurt – Ommerschans Zwarte pad – Rheezerveen – Clara Feijoena Heem – De brink – ongeveer 15.00 uur Marktplein Hardenberg, Kellerlaan – Engelandse bos – Matenweg – Palenbeldweg – ongeveer 16.00 uur finish bij De Gasschoeve. De organisatie bedankt de sponsoren van de Baalderborg Motorrun: de vrienden van De baalderborg Groep; de Baalderborg Groep; de Gasschoeve; Plus markt Baalderveld en Stad Hardenberg Promotie.

Afbeelding
Blikseminslag veroorzaakt flinke schade aan woning aan de Hoogenweg Hardenberg 2 uur geleden
Afbeelding
Alma vergadert in 'Irene' Hardenberg 2 uur geleden
Afbeelding
Pinksterpret in Hardenberg Hardenberg 3 uur geleden
Afbeelding
Buiten sporten deze zomer? Wordt zomer-lid bij DTC! Sport Ingezonden 4 uur geleden
Joy Woelders, Zanger Hans en Lucas & Gea treden op tijdens de Nederlandstalige muziekavond.
Bostheater Gramsbergen opent seizoen met Nederlandstalige muziekavond Nieuws Ingezonden 5 uur geleden