Afbeelding

Baalderborg Motorrun voor de zevende keer

di 16 april 2024 Hardenberg

Ook zo dol op motorrijden en/of het geronk van de motoren? Op zaterdag 4 mei wordt er weer een Baalderborg Motorrun georganiseerd voor mensen met een beperking. De Baalderborg Groep houdt, mede dankzij een aantal sponsoren, de zevende Baalderborg Motorrun in samenwerking met MC De Gasschoeve. Er wordt om 11.00 uur gestart. De finish zal rond 16.00 uur zijn bij het clubhuis van De Gasschoeve aan de Slagenweg 2A in Collendoorn.  

Tijdens deze dag rijden er motoren met een zijspan, een trike of trigger mee. De route van motorrun zal ongeveer 80 kilometer zijn. De start zal bij het clubhuis van De Gasschoeve zijn waar alle cliënten en rijders zich verzamelen en vertrekken. Er zal op deze dag diverse stops gepland worden. De lunchpauze is rond 12.15 uur, bij Calluna in Ommen. Rond 15.00 uur is er een pauze moment op het marktplein in Hardenberg. Op beide locaties zijn vrienden en familie van harte welkom, om elkaar te ontmoeten en de voertuigen te bewonderen.

De route 

Route gaat via De Gasschoeve Slagenweg naar de Oldemeijerweg, via Beerze en Junne, tegen ongeveer 11.30 bij De Bootsman, richting Witharen waar tegen ongeveer 12.15 uur de lunchpauze bij Calluna is. Dan vertrekt de motorstoet na de lunchpauze weer via de Vinkenbuurt, Ommerschans Zwarte pad, Rheezerveen, Clara Feijoena Heem, De Brink. Een tussenstop gepland tegen 15.00 uur op het Marktplein Hardenberg. Daarna via Kellerlaan, Engelandse bos, Matenweg, Palenbeldweg, de Slagenweg in Collendoorn waar bij De Gasschoeve de finish is. 

dav
Beleef water in de meivakantie Twenterand 3 uur geleden
Afbeelding
Oudheidkundige Vereniging verwelkomt nieuwe voor zitter Twenterand 4 uur geleden
Afbeelding
Feestelijke opening van het zwemseizoen bij Het Heuveltjesbosbad Hardenberg 5 uur geleden
Afbeelding
'Vijvertuinen' opent poort Hardenberg 5 uur geleden
Afbeelding
Sientje is ERELID bij Buurtvereniging Sluis 6-7 Hardenberg Ingezonden 6 uur geleden