Afbeelding

Motorrun volgt mooie route met stops in Ommen en Hardenberg

do 4 mei 2023 Hardenberg

De Baalderborg Groep houdt zaterdag 6 mei, mede dankzij een aantal sponsoren, de zesde Baalderborg Motorrun in samenwerking met MC De Gasschoeve. Er wordt om 11.00 uur gestart. De finish zal rond 16.00 uur zijn bij bij het clubhuis van De Gasschoeve aan de Slagenweg 2A in Collendoorn. 

Er hebben zich rond de 50 rijders aangemeld. Er wordt een rit verreden met een lengte van circa 80 km, waarbij er rond 12.15 uur een stop wordt gemaakt voor de lunch bij Calluna in Ommen. Rond 15.00 uur is er een pauze moment op het marktplein in Hardenberg. Op beide locaties zijn vrienden en familie van harte welkom om elkaar te ontmoeten en de voertuigen te bewonderen. 

Mooie route

De route: die gereden wordt is:  De Gasschoeve Slagenweg, Oldemeierweg,Beerze , Junne. Rond 11.30 uur hoopt de groep bij de De Bootsman te zijn. Vervolgens via Witharen naar Calluna, waar men rond 12.15 uur hoopt te arriveren. Daarna wordt de rit vervolgd ia Vinkenbuurt, Ommerschans, Zwarte pad,Rheezerveen,Clara Feijoena Heem,De brink naar het Marktplein in Hardenberg. Het zal dan rond 15.00 uur zijn. Daarna via de Kellerlaan, het Engelandse bos, de Matenweg, Palenbeldweg terug naar het clubhuis van De Gasschoeve in Collendoorn. Wij bedanken de sponsoren van de Baalderborg Motorrun

Wethouder Alwin te Rietstap kwam het diamanten paar namens de gemeente feliciteren.
60-jarige bruidspaar Schuurman-van den Poll Hardenberg 5 minuten geleden
Afbeelding
Bijzondere expositie van Ninke Kast Coevorden 35 minuten geleden
Dansen en ontmoeten 45 up
Stichting Stap organiseert een dansavond Hardenberg 3 uur geleden
Afbeelding
VV Mariënberg gaat weer de bak in Hardenberg 3 uur geleden
Typetjes van Anita en Winston
Dolle avond bij Vrouwen van NuDedemsvaart Nieuws Ingezonden 3 uur geleden