Video

Baalderborg Motorrun was weer fantastisch

zo 7 mei 2023 Hardenberg

Zaterdag 6 mei was het weer zover! De Baalderborg Groep organiseerde de zesde Baalderborg Motorrun in samenwerking met Motorclub De Gasschoeve. 

Na de kennismaking tussen rijder en bijrijder was er tijd voor koffie, cake en een fotoshoot. Tijdens de openingsspeech werd er een cheque van 1000 euro overhandigd door de Vrienden van De Baalderborg groep. Om 11.00 uur vertrok de stoet met ongeveer vijftig voertuigen richting Ommen. Via kronkelende wegen, vergezeld door een heerlijk zonnetje, arriveerden ze om 12.15 uur bij Calluna in Ommen. Aldaar werd iedereen voorzien van een lunchtas en was de gezelligheid troef op het terras. Vervolgens vertrok de stoet naar het marktplein in Hardenberg, wederom door mooi landschappelijk gebied. 

Op het marktplein was veel publiek om de stalen rossen te bewonderen en was er tijd voor familiekiekjes. Via een ommetje was de stoet tegen 15.30 uur terug bij het clubhuis van De Gasschoeve alwaar eenieder kon genieten van een patatje en een snack. Iedereen kreeg nog een mooie ingelijste foto mee naar huis om terug te kijken op dit prachtige evenement. De foto’s en filmpjes zeggen genoeg, een fantastische dag waar iedereen van genoten heeft.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Dansen en ontmoeten 45 up
Stichting Stap organiseert een dansavond Hardenberg 2 uur geleden
Afbeelding
VV Mariënberg gaat weer de bak in Hardenberg 2 uur geleden
Typetjes van Anita en Winston
Dolle avond bij Vrouwen van NuDedemsvaart Nieuws Ingezonden 2 uur geleden
Winkel 't Keerpunt aan de Voorstraat
Kringloop 't Keerpunt kleurt de Voorstraat groen Partnerbijdrage Ingezonden 3 uur geleden
Afbeelding
Natuurexcursies en Kindermiddag bij Staatsbosbeheer Hardenberg 3 uur geleden