Afbeelding

‘Mei Fair’ bij de Garve

wo 1 mei 2024 Hardenberg

Op initiatief van de Hervormde Gemeente Beerzerveld wordt op vrijdag 3 mei, van 16.00 uur tot 21.00 uur, een bruisende Mei Fair gehouden. Een samenkomst voor jong en oud met veel leuke activiteiten. 

Er is onder meer een verkoop van bloemen/ planten voor in de tuin, potgrond en er zijn ook vaste planten te koop. Met de koop van deze planten draag je bij aan het behoud van de lokale biodiversiteit, want ze zijn goed voor de vlinders en insecten in je tuin.

Binnen in de Garve staan verschillende kraampjes; kinderen die hun oude speelgoed verkopen, een boekenkraam en creatieve gemeenteleden, die hun creaties verkopen. Denk bijvoorbeeld aan sokken, kaarten en leuke hoedjes, tasjes. Daarnaast zijn er op verschillende plekken leuke prijzen te winnen, zoals bij het rad van fortuin, vishengelspel en het klassieke sjoelen.

Ook is er de gelegenheid om allerlei vragen te stellen over de scipio app, die we sinds kort gebruiken. En terwijl de festiviteiten in de Garve in volle gang zijn, kun je in de kerk genieten van orgelspel door verschillende organisten. Ook zal het koor Samen op Weg een optreden verzorgen.

En natuurlijk wordt ook de inwendige mens niet vergeten. Men kan genieten van een kop koffie/ thee/met iets lekkers, smullen van versgebakken pannenkoeken of heerlijke broodjes hamburger. Iedereen is van harte welkom. 

Afbeelding
Zorgmedewerkers rennen met inwoners voor een gezondere lifestyle. Nieuws Ingezonden 7 uur geleden
Afbeelding
Vrachtwagen en personenauto botsen op rotonde Witte Paal in Rheezerveen Hardenberg 7 uur geleden
Afbeelding
Lomp Piraten Party voor Voedselbanken Hardenberg 10 uur geleden
Afbeelding
Fietser gewond bij aanrijding op fietsoversteek Koningsspil Hardenberg 10 uur geleden
Afbeelding
Hapjesdag was 'smaaksensatie' Hardenberg 13 uur geleden