Afbeelding

Loterij van jarige Zonnebloem

do 25 april 2024 Hardenberg

Leden van de afdeling Vroomshoop- Daarlerveen van de Zonnebloem staan 18 mei met een kraam op het Julianaplein te Vroomshoop om loten te verkopen. Ook worden loten verkocht op 1 juni tijdens de Walk ’n en Roll. Leden van de Zonnebloem Westerhaar zijn op 5 juni aanwezig op de beurs tijdens de Feestweek in Westerhaar om loten te verkopen.

De jaarlijkse Zonnebloemloterij startte op dinsdag 16 april.  En dit jaar is extra feestelijk omdat Nationale Vereniging de Zonnebloem haar 75-jarig jubileum viert. Met de opbrengst van deze loterij maakt de Zonnebloem haar uitstapjes en activiteiten voor mensen met een lichamelijke beperking (18+) mede mogelijk. Hiermee doorbreekt de Vereniging het sociaal isolement van deze kwetsbare groep mensen.    

Ook Zonnebloemvrijwilligers zullen tussen 25 april en 6 september 2024 mogelijk bij u aan de deur komen. Door mee te spelen steunt u het werk van de Zonnebloem in uw regio: maar liefst 75% van de opbrengst van elk verkocht lot van 3 euro gaat rechtstreeks naar lokale Zonnebloeminitiatieven. De resterende opbrengst draagt bij aan de landelijke initiatieven van de Zonnebloem, zoals de Zonnebloemauto’s en -fietsen en de organisatie van de loterij.

Grootste prijzenpot ooit

Deelnemers aan de jubileumeditie van de loterij maken kans op indrukwekkende prijzen. En vanwege het jubileum is er een extra feestelijk prijzenpakket. Naast geldprijzen tot 15.000 euro worden er onder andere e-bikes, iPads, dagjes uit, binnenlandse vakanties en airfryers verloot. De trekking vindt plaats op 7 oktober. Deelnemers die hun loten online registreren of kopen ontvangen automatisch bericht over de uitslag.

Voor degenen die de Zonnebloem willen steunen, maar de vrijwilligers aan de deur hebben gemist, is er de mogelijkheid om online loten te kopen via zonnebloem.nl/loterij.

Over de Zonnebloem

De Zonnebloem verrijkt de levens van ruim 90.000 mensen met een lichamelijke beperking. Al precies 75 jaar maakt de Vereniging bezoeken aan huis, dagjes uit en aangepaste vakanties mogelijk. Bijna 30.000 vrijwilligers zijn actief in vrijwel iedere wijk, dorp en stad in Nederland. De Vereniging streeft naar een samenleving waaraan mensen met een lichamelijke beperking zorgeloos en vanzelfsprekend kunnen deelnemen. De Zonnebloem zegt niet voor niets: ‘Er kan zoveel meer dan je denkt’.

Afbeelding
Afbeelding
Kiek hier eens Hardenberg 26 minuten geleden
Afbeelding
Concert Roon Staal in het Witkerkje Hardenberg 14 uur geleden
Inge (links) en Marjon storten zich op 25 mei vol enthousiasme en met overgave op de 21 km voor 'Het Gehandicapte Kind'.
Mega Wandel Marathon voor 'Het Gehandicapte Kind' Hardenberg 17 uur geleden
Young woman having a peaceful moment.
Gratis training Mindfulness Ommen 18 uur geleden
Afbeelding
Bestuurder aangehouden na eenzijdig ongeval in Geerdijk Twenterand 3 mei, 23:07