Afbeelding

Elvis dienst

do 18 april 2024 Hardenberg

De jaarlijkse tentdienst op het evenementen terrein in De Krim  wordt op zondag 21 april verzorgd door de zingende Elvis-dominee Fred Omvlee (Smilde 1965). De dienst start om 19.00 uur en is onderdeel van de Oranje feestweek rond Koningsdag. De tent is vanaf 18.30 uur open. Iedereen is van harte uitgenodigd.

Dominee Fred Omvlee is predikant namens de Protestantse kerk en al twintig jaar predikant bij de marine.

Muzikale held

Elvis Presley was voor velen de ‘King’, maar hield zijn fans altijd voor dat er ‘maar één Koning is en dat is Jezus’. ,,Ook toen hij binnen korte tijd miljonair was, bleef Elvis onzeker. Hij zocht zijn hele leven steun bij gospels en bleef ze ook zijn hele carrière zingen.” Dominee Omvlee gebruikt het verhaal van zijn muzikale held om het verhaal van de Heer op aansprekende wijze voor het voetlicht te brengen.

Tijdens de dienst op zondag 21 april wordt hij muzikaal ondersteund door een begeleidingsband onder leiding van pianist Luko Hans uit Dedemsvaart. Het belooft een hele bijzondere en feestelijke dienst te worden, waarin een collecte wordt gehouden ter bestrijding van de gemaakte kosten en om het mogelijk te maken de komende jaren ook weer een tentdienst te kunnen worden. De organisatie is in handen van de eredienst-commissie van de Protestantse gemeente De Krim.

Afbeelding
Come Together Hardenberg 10 uur geleden
Afbeelding
Alzheimer café Coevorden Coevorden 12 uur geleden
Een aantal vechters van Fightday 4
FightDay 4: Waar Strijders Samenkomen voor Glorie. Nieuws Ingezonden 13 uur geleden
Afbeelding
Dodenherdenking met stille tocht Hardenberg 16 uur geleden
Afbeelding
Voorwaarts met geraniums op pad Hardenberg 18 uur geleden