Wilfred Brommer
Wilfred Brommer Jasper van der Zwan

Nieuw in de raad

wo 18 oktober 2023 Hardenberg

Mijn naam is Wilfred Brommer, eind 1969 geboren in Zwolle. Tot mijn 26e in Hasselt gewoond waarna ik in 1998 met mijn vriendin Alja in Dedemsvaart ben gaan samenwonen. Hier hebben we tot 2018 gewoond, waarna we zijn verhuisd naar Balkbrug. In mijn vrije tijd mag ik graag in en om het huis aan het werk zijn. Zo hebben we inmiddels zelf een nieuwe overkapping geplaatst, en in onze woning op de benedenverdieping een slaapkamer en badkamer gerealiseerd. 

Politiek

Politiek volgde ik altijd vanuit huis, en daarbij was het altijd makkelijk om commentaar te leveren. Toen ik een paar jaar geleden werd gevraagd of ik me wilde aansluiten bij OpKoers.nu zag ik hierin een kans om meer te doen dan alleen commentaar leveren. 

Programma OpKoers.nu

Het programma paste mij goed en ik sloot aan bij de vergaderingen die op dat moment vooral via de computer gingen, er was namelijk Corona. Zo ging het tot de gemeenteraadsverkiezingen in 2022, al werd er inmiddels gelukkig wel weer “normaal” vergaderd bij Zaal Mulder. Na overleg kwam ik ook op de lijst van OpKoers.nu te staan en tot mijn verbazing werd er ook nog behoorlijk op mij gestemd. Dit heeft er uiteindelijk toe geleid dat ik sinds 26 september 2023 ben beëdigd als raadslid zodat ik mij nog meer in kan zetten voor de inwoners van Hardenberg, en natuurlijk voor Balkbrug in het bijzonder. 

Dorpsvisies

Ook wil OpKoers.nu zich inzetten voor de dorpsvisies. Veel van de 31 Plaatselijke Belangen en Wijkverenigingen die onze gemeente telt, hebben al dan niet gezamenlijk, een dorpsvisie opgesteld, de eerste van Balkbrug in 2017 is deels omgezet in beleid. 

Maar er zijn er meer en er komen nog meer. Daar moet wat mee worden gedaan!

Kernenbeleid

Als partij zijn we blij dat het kernenbeleid in het najaar op de gemeentelijke agenda komt. 

Onze inzet is een beleid waar de inwoners van onze kernen mogelijk gemaakt wordt op eenvoudige wijze projecten te realiseren. 

Inwoners aan het roer

Wij zien wel een rol voor de gemeente maar dan als uitvoerder van de plaatselijke wensen waarbij eerst gekeken wordt wat wel kan en waarbij niet voor elke oplossing een moeilijkheid wordt gezocht. 

Namens OpKoers.nu 

Wilfred Brommer, Balkbrug, mail: Wilfred.Brommer@hardenberg.nl

www.opkoers.nu: lokale politiek zonder omwegen

Afbeelding
Groene Inspiratiedag Hardenberg 4 minuten geleden
Afbeelding
Open dag Seniorensport Twenterand 2 uur geleden
Afbeelding
Karel Pullen vindt het mooi geweest Hardenberg 4 uur geleden
Afbeelding
The Doors Alive (UK) in de Baron Hardenberg 6 uur geleden
Afbeelding
Thijs Kemperink & Erwin Nyhoff sluiten theaterseizoen af Twenterand 6 uur geleden