Afbeelding

Fiets u mee met de dauwtrap fietstocht?

zo 7 mei 2023 Hardenberg

Voor de vroege vogels is er dit jaar een traditionele dauwtrap fietstocht uitgezet in de omgeving van Ommen georganiseerd door Dauwtrapcommissie PKN Ommen. Het vertrek is om 6.00 uur vanaf het plein voor het Hervormd Centrum in Ommen.

“Het is een bijzondere ervaring als je ’s morgens al zo vroeg op pad bent met een groep fietsers. De schemering is net opgetrokken; de ochtenddauw ligt nog op de weilanden, maar het enige dat betrapt wordt zijn de pedalen van de fietsen. De vogels zingen het hoogste lied. Wilt u dit ook eens beleven fiets dan met ons mee. Evenals vorig jaar houden we op verzoek tijdens de fietstocht een korte pauze. Wel dient u dan zelf voor een versnapering te zorgen”, laat de commissie weten.

Aan het einde van de fietstocht wordt er een kerkdienst gehouden. Wie het te vroeg vindt om mee te fietsen en wel graag de dienst wil bijwonen is van harte welkom om 8.00 uur. De locatie is de kantine van camping Bergzicht Dalmsholterweg 4, 8147 RB Giethmen. Ook voor de inwendige mens wordt gezorgd. Na afloop van de dienst is er een collecte ter bestrijding van de onkosten.

Jenieke met voorzitter Eelco
Jubilarissen bij toneelvereniging Roke Nieuws Ingezonden 10 uur geleden
Afbeelding
Mariënberg krijgt gevoel weer te pakken Hardenberg 14 uur geleden
Openingszet: Gerwin van Dijk, zoon van Johan van Dijk, verricht de openingszet aan het bord van Gerbrand Hessing (rechts) en Gerwin van der Meer (links)
Gil Salomé zegeviert bij Johan van Dijk-memorial Twenterand 14 uur geleden
Afbeelding
Den Ham tegen Rigtersbleek Twenterand 14 uur geleden
Afbeelding
Kinderstraat in de Berkenlaan Hardenberg 17 uur geleden