Afbeelding

Fiets u mee met de dauwtrap fietstocht?

zo 7 mei 2023 Hardenberg

Voor de vroege vogels is er dit jaar een traditionele dauwtrap fietstocht uitgezet in de omgeving van Ommen georganiseerd door Dauwtrapcommissie PKN Ommen. Het vertrek is om 6.00 uur vanaf het plein voor het Hervormd Centrum in Ommen.

“Het is een bijzondere ervaring als je ’s morgens al zo vroeg op pad bent met een groep fietsers. De schemering is net opgetrokken; de ochtenddauw ligt nog op de weilanden, maar het enige dat betrapt wordt zijn de pedalen van de fietsen. De vogels zingen het hoogste lied. Wilt u dit ook eens beleven fiets dan met ons mee. Evenals vorig jaar houden we op verzoek tijdens de fietstocht een korte pauze. Wel dient u dan zelf voor een versnapering te zorgen”, laat de commissie weten.

Aan het einde van de fietstocht wordt er een kerkdienst gehouden. Wie het te vroeg vindt om mee te fietsen en wel graag de dienst wil bijwonen is van harte welkom om 8.00 uur. De locatie is de kantine van camping Bergzicht Dalmsholterweg 4, 8147 RB Giethmen. Ook voor de inwendige mens wordt gezorgd. Na afloop van de dienst is er een collecte ter bestrijding van de onkosten.

Afbeelding
Groene Inspiratiedag Hardenberg 12 uur geleden
Afbeelding
Open dag Seniorensport Twenterand 14 uur geleden
Afbeelding
Karel Pullen vindt het mooi geweest Hardenberg 16 uur geleden
Afbeelding
The Doors Alive (UK) in de Baron Hardenberg 19 uur geleden
Afbeelding
Thijs Kemperink & Erwin Nyhoff sluiten theaterseizoen af Twenterand 19 uur geleden