Veelgestelde vragen kunnen beantwoord worden tijdens het Euregio-spreekuur.
Veelgestelde vragen kunnen beantwoord worden tijdens het Euregio-spreekuur.

EUREGIO-spreekuur voor grenspendelaars

do 2 juni 2022 Hardenberg

In het gemeentehuis aan het Stephanuspark 1 in Hardenberg wordt op dinsdag 7 juni, vanaf 16.30 uur, Euregio-spreekuur gehouden voor grenspendelaars.

Werken in een buurland behoort voor veel inwoners van de grensstreek tot het dagelijks leven. Deze bijzondere situatie geeft aanleiding tot de meest uiteenlopende vragen over belastingen, ziektekostenverzekering of pensioenen, die het Grensinfopunt van de Euregio Grunau/Enschede snel en zonder complicaties kan helpen beantwoorden.

In samenwerking met het Duitse Finanzamt biedt het GrenzInfoPunkt op 7 juni algemeen advies aan voormalige, huidige en toekomstige grenspendelaars in Hardenberg.

Deelname aan het Euregio-spreekuur is gratis voor burgers. Voorafgaande inschrijving is echter vereist. Geïnteresseerden kunnen zelf de gewenste afspraak maken via www.giperegio.eu ( > EUREGIO spreekuur). Het EUREGIO Grensinfopunt Gronau/Enschede kan vragen over het spreekuur ook telefonisch beantwoorden op (053) 46051-51.

Verdere data voor spreekuren en adviesdagen zijn te vinden op de website van het GIP EUREGIO. U vindt er ook algemene informatie en antwoorden op veelgestelde vragen van grenspendelaars.

Afbeelding
Witte rozen op Gedenkstenen en Stolpersteine Twenterand 1 uur geleden
Afbeelding
Aangrijpende herdenking Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
Audities voor 'Alias Maurits' Twenterand 1 uur geleden
Afbeelding
Vroomshoopse Boys neemt lastige horde Twenterand 1 uur geleden
Afbeelding
Bergentheim verliest ruim van Avereest (5-2) Sport Ingezonden 1 uur geleden