Afbeelding

EUREGIO-adviesdagen weer van start

do 12 mei 2022 Hardenberg

Het GrensInfoPunt EUREGIO houdt op woensdag 18 mei voor het eerst weer een EUREGIO-adviesdag op locatie. Deze adviesdag vindt van 10.00 tot 14.00 uur plaats in het gemeentehuis van Hardenberg, Stephanuspark 1, 7772 BR Hardenberg. 

Bij de EUREGIO-adviesdagen kunnen mensen met vragen over wonen, werken en pensioen in het buurland terecht. Experts op het gebied van belastingen, pensioenen en verzekeringen zijn aanwezig voor een persoonlijk gesprek. Op 18 mei zijn dit medewerkers van SVB (Bureau voor Duitse Zaken), Nederlandse belastingdienst (dit keer van het Team GWO), Duitse Finanzamt, AOK Niedersachsen en GrensInfoPunt EUREGIO.

Deelname aan de EUREGIO-adviesdagen is gratis voor burgers. Het is wel nodig om vooraf een afspraak te maken met het GrensInfoPunt EUREGIO. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via spreekuur@euregio.eu. Maar het Grensinfopunt EUREGIO kan vragen over het spreekuur ook telefonisch beantwoorden op (053) 46051-51. Kijk vooor een overzicht van alle EUREGIO-adviesdagen https://grenzinfo.eu/eur/euregio-adviesdagen/

Thomas Remmink van Den Ham in actie
ATC '65 en Den Ham in evenwicht na deel 1 Sport Ingezonden 6 uur geleden
Afbeelding
Sjoeltoernooi bij de Schoevers uit Westerhaar Twenterand 10 uur geleden
Afbeelding
Mishandeling op Klepperplein in Hardenberg: Getuigen gezocht Hardenberg 10 uur geleden
Afbeelding
Geslaagde zonnige Baalderborg Motorrun Hardenberg 11 uur geleden
Afbeelding
SV Gramsbergen op koers voor 3e periodetitel Sport Ingezonden 11 uur geleden