Afbeelding

Klinkende glazen festival op Wijngoed

zo 7 augustus 2022 Dedemsvaart

Wijngoed de Reestlandhoeve in Balkbrug houdt op zondag 14 augustus de tweede editie van het Klinkende Glazen Festival. Iedereen is welkom van 16.00 tot 20.00 uur. Een nieuw zomers evenement waarbij ditmaal de Drentse band Aosem zorgt voor een lekkere ontspannen sfeer. 

Aosem haalt zijn inspiratie uit Amerikaanse roots en countrymuziek. In het voorprogramma treedt Cigarbox Henri op met een mix van muziek die gaat over het leven. Hij maakt muziek op gitaren van wijnkisten, sigarendozen en dergelijke. Tijdens het Festival zijn er diverse eettentjes. Streetfood wordt gecombineerd met Reestlander wijnen, streekbieren en/of natuurlijke en bijzondere frisdranken. Er worden rondleidingen gehouden en een wijnproeverij is mogelijk. De Reestlandhoeve is een wijngoed, maar biedt ook begeleiding aan mensen met diverse problematiek. Ook hierover kan informatie worden gegeven. Voor kinderen is er een springkussen. Kaarten bestellen kan via www.klinkendeglazenfestival.nl of aan de kassa op 14 augustus, zolang de voorraad strekt.

Afbeelding
W. v.d. Weide en S. Fransen winnen tweede wedstrijd van de parkvissers Hardenberg 5 uur geleden
Afbeelding
Incluzio Uitvoering Oost krijgt nieuwe naam Twenterand 6 uur geleden
Afbeelding
Gezonde wandeling in Engbertsdijkvenen Hardenberg 6 uur geleden
Op de foto, genomen door Geert Westerhof: de heer Gellekink, lid Raad van Bestuur van St. Saxenburgh, Gert Gerrits, voorzitter van HardenbergArt, en Willemien Bulthuis als verbindende factor.
Kunst in het Saxenburgh Medisch Centrum Hardenberg 6 uur geleden
Afbeelding
Jom Hasjoa: Holocaust herdenking in de voormalige synagoge Coevorden 7 uur geleden