Afbeelding

Zwem4Daagse in het Heuveltjesbosbad

do 9 juni 2022 Dedemsvaart

In de een na laatste week van juni organiseert het Heuveltjesbosbad in Balkbrug de Zwem4daagse! Van maandag 20 juni tot en met 24 juni 2022, tussen 17.30-19.30 uur,  kan iedereen elke avond zijn/haar eigen aantal baantjes zwemmen. Daarnaast is er elke avond een leuke activiteit rondom het bad.

De afstanden waar je uit kunt kiezen zijn 250 meter (10 banen) 500 meter (20 banen) of 1000 (40 banen).De kosten voor abonnementhouders zijn 8 euro. De kosten voor niet abonnementhouders zijn 10 euro. Meer informatie en inschrijving is te vinden op de website van het zwembad.

Na inschrijving kun je in de week van 20 tot en met 24 juni, tussen 17.30 en 19.30 uur op 4 avonden komen zwemmen. Je mag zelf kiezen op welke vier van de vijf avonden je zwemt voor de Zwem4Daagse!

Nadat je alle vier de dagen je afstand hebt gezwomme, ontvang je een echte medaille. Hier hoef je niks extra’s voor te betalen, want na zo’n topprestatie van de Zwem4Daagse is dat dik verdiend. Iedere avond is er wat leuks te doen naast het zwemmen. Op vrijdagavond is de sluitingsavond en belooft het extra gezellig te worden.

*Mocht je in juni niet mee kunnen doen aan deze Zwem4Daagse of wil je gewoon nog een keer, niet getreurd. Het Heuveltjesbosbad sluit het zwemseizoen af met nog een Zwem4Daagse in de week van 5 tot en met 9 september!

dav
Beleef water in de meivakantie Twenterand 2 uur geleden
Afbeelding
Oudheidkundige Vereniging verwelkomt nieuwe voor zitter Twenterand 3 uur geleden
Afbeelding
Feestelijke opening van het zwemseizoen bij Het Heuveltjesbosbad Hardenberg 3 uur geleden
Afbeelding
'Vijvertuinen' opent poort Hardenberg 4 uur geleden
Afbeelding
Sientje is ERELID bij Buurtvereniging Sluis 6-7 Hardenberg Ingezonden 5 uur geleden