Heuveltjesbosbad, zwemvierdaagse
Heuveltjesbosbad, zwemvierdaagse

Het Heuveltjesbosbad sluit het seizoen af met Zwem4Daagse!

vr 10 september 2021 Hardenberg

De laatste week van het zwemseizoen stond in het teken van de Zwem4Daagse, een leuke en sportieve manier om de zomer af te sluiten voor jong en oud. Iedere dag kwamen tientallen deelnemers hun baantjes zwemmen en was er elke avond een leuke activiteit. Zo kwamen de meeste zwemmers op donderdag verkleed naar het zwembad om een duik te nemen in het heerlijke water. Er schenen fantastische creaties ten tonele, zowel van jong als oud. Wat een succes.

Zaterdag 4 september was het alweer de laatste dag van het seizoen voor het Heuveltjesbosbad in Balkbrug. Een seizoen van een kwakkelende zomer met een zonnige begin en einde, maar desondanks bijna 40.000 bezoekers die het mooie openluchtzwembad in Balkbrug wisten te vinden.


Zaterdag 4 september was dé sluitingsdag. Een heerlijke zonnige nazomer-dag waarop groot feest werd gevierd met alle bezoekers en personeel met medewerking van de Brandweer Balkbrug en DJ Jordy Schipper, die zorgde voor gezellige feestmuziek! Aan het einde van de middag mochten zelfs alle honden een duik komen nemen in het zwembad, wat zorgde voor een dolle boel in en rondom het bad. Komende maanden staat groot onderhoud gepland aan de baden en enkele gebouwen om in het voorjaar van 2022 weer voorbereid de baden te vullen en de poort open te zetten.

dav
Beleef water in de meivakantie Twenterand 2 uur geleden
Afbeelding
Oudheidkundige Vereniging verwelkomt nieuwe voor zitter Twenterand 3 uur geleden
Afbeelding
Feestelijke opening van het zwemseizoen bij Het Heuveltjesbosbad Hardenberg 3 uur geleden
Afbeelding
'Vijvertuinen' opent poort Hardenberg 4 uur geleden
Afbeelding
Sientje is ERELID bij Buurtvereniging Sluis 6-7 Hardenberg Ingezonden 5 uur geleden