Afbeelding

Beika exposeert in De Gashouder

vr 1 juli 2022 Hardenberg

Een mix van technieken en onderwerpen. Dat is wat beeldend kunstenaar en grafisch vormgever Beika van zaterdag 2 juli tot en met september laat zien in de Gashouder in Dedemsvaart. 

De portretserie Hollandse meesters, abstract werk op doek met veel lagen, kunstprints gemaakt op de iPad: Beika experimenteert en zoekt steeds naar nieuwe manieren om haar fascinaties vast te leggen. De aanleiding voor een werk kan een songtekst, beelden uit de media of de natuur zijn. 

De laatste tijd ontwikkelt Beika afkomstig uit Emmen, ook lezingen over ‘Kunst in ons dagelijks leven’ en deelt ze kennis over techniek en materiaal op haar YouTube kanaal Beika ART. Kijk voor meer informatie op www.beika.nl

De expositie is gratis te bezichtigen tijdens de openingstijden van het kalkovenmuseum aan de Oude Zuidwolderstraat 13 in Dedemsvaart op dinsdag-, woensdag-, donderdag-, zaterdag en zondagmiddag Verder op afspraak. Daarvoor kan contact opgenomen worden met de exposant  

De foto is rechtenvrij te gebruiken. Op de foto v.l.n.r.:Geert Olthof, Ina Olthof-Jurjens, Margreet Schutte-Benjamins, Freddie Ekkel, Derk Bouwhuis, Wicher Dam, Ans Zwakenberg-Kroes, Henny Leijrik, burgemeester Maarten Offinga, Bert Beun, Diny Mulder-Wenker, Dick Olde, Ronald Belser, Klari Baarslag, Gerrit Sibon en Roelof Kuiperij. De heer Henk Meijerink ontbreekt op de foto.
Lintjesregen in Hardenberg: 16 inwoners in het zonnetje gezet Hardenberg 16 minuten geleden
Afbeelding
Zestien Twenteranders delen mee in lintjesregen Twenterand 24 minuten geleden
Afbeelding
Line-dancers genieten van Jasper County Hardenberg 28 minuten geleden
Afbeelding
Sjoelers in actie Hardenberg 46 minuten geleden
Afbeelding
Uitslagen sjoelen Hardenberg 1 uur geleden