Afbeelding

Asaf zingt straks weer op maandag

di 5 juli 2022 Dedemsvaart

De leden van Mannenkoor Asaf kunnen de komende weken gaan genieten van een welverdiende vakantie. Donderdag 30 juni werd er voor het laatst dit seizoen gerepeteerd en voor de laatste keer op donderdag, want het koor gaat in het nieuwe seizoen voor zijn repetitieavond terug naar de reguliere maandagavond. 

De eerste repetitieavond in dit verband is op maandag 29 augustus in De Antenne in Dedemsvaart, van 19.45 tot 22.00 uur.  Voorzitter Johan Tinholt hoopt daarbij alle leden, maar eventueel ook nieuwe leden of enthousiastelingen, die vrijblijvend een keertje willen meezingen, te verwelkomen.  

Dubbelconcert

Aan het begin van het nieuwe seizoen wordt er met name gerepeteerd voor een concert met projectkoor het Hollandse Koor, dat op 14 oktober in De Antenne plaatsvindt. “Daaraan voorafgaand houdt Asaf op 16 september een ledenuitje naar Rotterdam, waarbij gezelligheid en ontmoeting centraal staat,” aldus Tinholt

De foto is rechtenvrij te gebruiken. Op de foto v.l.n.r.:Geert Olthof, Ina Olthof-Jurjens, Margreet Schutte-Benjamins, Freddie Ekkel, Derk Bouwhuis, Wicher Dam, Ans Zwakenberg-Kroes, Henny Leijrik, burgemeester Maarten Offinga, Bert Beun, Diny Mulder-Wenker, Dick Olde, Ronald Belser, Klari Baarslag, Gerrit Sibon en Roelof Kuiperij. De heer Henk Meijerink ontbreekt op de foto.
Lintjesregen in Hardenberg: 16 inwoners in het zonnetje gezet Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
Zestien Twenteranders delen mee in lintjesregen Twenterand 1 uur geleden
Afbeelding
Line-dancers genieten van Jasper County Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
Sjoelers in actie Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
Uitslagen sjoelen Hardenberg 2 uur geleden