Afbeelding
De Toren

Kringloopwinkel HCM open van 10.00 tot 17.00 uur

wo 10 juli 2019 Bedrijvennieuws

Het is inmiddels een begrip. De kringloopwinkel van het Hardenbergs Christelijk Mannenkoor aan de Gramsbergerweg in Hardenberg. Het altijd actieve koor runt deze winkel met ruim veertig vrijwilligers, waarbij ook de partners van veel mannen zich niet onbetuigd laten.

De winkel ziet er altijd prima uit en juist in deze periode zijn er weer een aantal aanpassingen gedaan om het voor de bezoekers weer iets aantrekkelijk te maken. De kledinghoek en de boekenhoek zijn aangepast terwijl ook de entree onder handen is genomen. Velen vinden de weg naar de winkel, waar de koffie altijd klaar staat en een praatje gauw gemaakt.

Het koor besteedt de opbrengst van de winkel, samen met de andere activiteiten die het koor uitvoert, aan het verbeteren/ opleuken van concerten, waardoor de bezoekers van onze concerten nog meer van het koor kunnen genieten. Gelet op het komende jaar 2020, waar zowel 75 jaar vrijheid wordt gevierd én het koor 60 jaar bestaat, zijn die extra inkomsten mooi meegenomen.

De winkel is, van dinsdag tot en met zaterdag, gedurende de zomermaanden (juli en augustus) open van 10.00 tot 17.00 uur.

De foto is rechtenvrij te gebruiken. Op de foto v.l.n.r.:Geert Olthof, Ina Olthof-Jurjens, Margreet Schutte-Benjamins, Freddie Ekkel, Derk Bouwhuis, Wicher Dam, Ans Zwakenberg-Kroes, Henny Leijrik, burgemeester Maarten Offinga, Bert Beun, Diny Mulder-Wenker, Dick Olde, Ronald Belser, Klari Baarslag, Gerrit Sibon en Roelof Kuiperij. De heer Henk Meijerink ontbreekt op de foto.
Lintjesregen in Hardenberg: 16 inwoners in het zonnetje gezet Hardenberg 30 minuten geleden
Afbeelding
Zestien Twenteranders delen mee in lintjesregen Twenterand 38 minuten geleden
Afbeelding
Line-dancers genieten van Jasper County Hardenberg 42 minuten geleden
Afbeelding
Sjoelers in actie Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
Uitslagen sjoelen Hardenberg 2 uur geleden