Doelpuntenmaker Levi Aitink.
Doelpuntenmaker Levi Aitink. Daniëlle ter Avest.

Boys-beloften nog in de race voor finaledag

do 28 maart 2024 Twenterand

De talenten onder 21 jaar van Vroomshoopse Boys speelden in het kader van de beloften-competitie van Sparta Enschede op dinsdagavond 26 maart op De Bosrand tegen de leeftijdsgenoten van eersteklasser TVC’28 uit Tubbergen. De Boys had weliswaar een veldoverwicht, maar kon dat niet met een overwinning bekronen. 

Nog één kans

Levi Aitink zette de blauw-gele thuisformatie nog wel op een 1-0 voorsprong in de eerste helft. In het tweede bedrijf scoorden de gasten tegen en bij deze 1-1 stand bleef het. De penalty-serie werd met 5-3 door TVC’28 gewonnen. Daardoor is dat team nu al verzekerd van de eindronde op sportpark Schreursrerve in Enschede op 22 juni 2024. De Boys is nog volop in de race om een tweede plaats in de poule, die naar verwachting recht geeft op deelname aan de finaledag. Een overwinning op de beloften van Stevo is daartoe wel noodzakelijk. Dat duel wordt op dinsdagavond 9 april in Geesteren gespeeld.

Sponsorloop

De beloften speelden tegen het decor van de bouwput van het nieuwe clubhuis in wording van Vroomshoopse Boys. Het fundamant lig er nu en de verdere opbouw vindt plaats. Op donderdagavond 25 april houdt jeugd van Vroomshoopse Boys een sponsorloop voor hun eigen clubhuis op De Bosrand. Dat gebeurt door de Boys-jeugd van 5 tot en met 14 jaar en dan gaat het om 290 jeugdleden. Er wordt vanaf 17.45 uur gelopen en gerend in het winkelhart van Vroomshoop, dat die avond blauw-geel zal kleuren.

Oefenwedstrijd

De selectie van het eerste elftal van Vroomshoopse Boys bereidt zich na de oefenwedstrijd bij eersteklasser SVZW in Wierden voor op een belangrijk duel in de tweede klasse I. Als nummer 3. gaat de Boys op zaterdag 6 april aanstaande op bezoek bij nummer 4. Oranje Nassau. In Almelo kunnen de mannen van hoofdtrainer Robert Bosma een goede stap zetten op weg naar tenminste de derde plaats in de eindklassering. Die plek geeft zo goed als zeker recht op deelname aan de nacompetitie om promotie naar de eerste klasse.

Namens de vereniging werd Colling bedankt met een bloemetje en presentje.
Groot spandoek van De Grunte maakt indruk Sport Ingezonden 1 uur geleden
Sponsoren bedankt
Prijswinnaars bij geslaagde avond ZPV De Grunte Nieuws Ingezonden 1 uur geleden
Afbeelding
Zes Tijdreizen Energie gepland Hardenberg 2 uur geleden
Afbeelding
Wim Grondman krijgt onderscheiding Hardenberg 17 uur geleden
Afbeelding
Groots onthaal in Gramsbergen voor hardlopers met bevrijdingsvuur op nieuw festival Nieuws Ingezonden 18 uur geleden