Afbeelding
De Toren

Prima begin v.v. Den Ham in beker toernooi

zo 1 september 2019 Sport

De bal rolt weer om het ‘echie’ op de Rohorst. Zaterdag 31 augustus speelde Den Ham de eerste wedstrijd in het bekertoernooi tegen de zondag 2e klasser Lemelerveld. Er ontspon zich een mooi duel waarbij beide ploegen probeerden druk te zetten op de tegenstander.

De ploeg van trainer Jurgen Kok heeft wat mutaties ondergaan dit seizoen door vertrek van o.a. Michel Kamphuis, maar daar staat tegenover de komst van enkele getalenteerde jeugdspelers als Luuk Kuiper en Julian Nijland. Daarnaast is Dewy Drost weer inzetbaar na een langdurige blessureperiode.

Drost nam de openingstreffer van Den Ham voor zijn rekening in de 26ste minuut met een fraai afstandsschot. Daarna golfde het spel op en neer met (dotten van) kansen voor beide ploegen, gescoord werd er in de eerste helft verder niet.

Na de pauze was Den Ham de bovenliggende ploeg. De Hammenaren liepen uit na een 3-0 voorsprong door doelpunten van Kevin Ruiterkamp uit een strafschop en door Daan Timmerman. Al met al een prima overwinning voor Den Ham in een nuttige beker wedstrijd.

Afbeelding
Concert Roon Staal in het Witkerkje Hardenberg 11 uur geleden
Inge (links) en Marjon storten zich op 25 mei vol enthousiasme en met overgave op de 21 km voor 'Het Gehandicapte Kind'.
Mega Wandel Marathon voor 'Het Gehandicapte Kind' Hardenberg 14 uur geleden
Young woman having a peaceful moment.
Gratis training Mindfulness Ommen 15 uur geleden
Afbeelding
Bestuurder aangehouden na eenzijdig ongeval in Geerdijk Twenterand 3 mei, 23:07
Afbeelding
Rover baalt van staking bij Arriva Twente Hardenberg 3 mei, 14:49