Afbeelding
De Toren

Profijt en Fraterman winnen 9è wedstrijd van De Dobber

zo 22 september 2019 Sport

Zaterdag is de 9è wedstrijd van De dobber gevist in de vecht aan de Marsweg in Rheeze. Zoals gewoonlijk werd er weer gevist in twee vakken. Er werd gevist onder prima weersomstandigheden. Bij de loting werd dan ook vol verwachting uitgekeken hoe de vis zich zou gedragen. Er was een licht briesje wind uit het Noord Oosten en dat is vaak geen goede windrichting. Maar goed je kunt de windrichting toch niet veranderen en dus moest het zo maar gebeuren. Al snel bleek dat de vis niet echt mee wilde werken grote vissen werden er niet gevangen maar ook kleine vis liet zich maar mondjesmaat verschalken. Zo werd het voor velen een moeizaam ochtendje. Ik denk niet dat men het jammer vond dat het eindsignaal klonk. Na het wegen werd de uitslag bekend gemaakt.

Good Old W. Profijt wist het B vak te winnen met een vangst van 33 vissen met een gewicht van 2.460 gr. De tweede plaats was voor J. Vasse met een vangst van 22 vissen met een gewicht van 900 gr en de derde plaats was voor J. Ekkel met een vangst van 19 vissen met een gewicht van 990 gr. Het A vak werd een prooi voor J. Fraterman met een vangst van 41 vissen met een gewicht van 1.700 gr. De tweede plaats was voor H. Kampherbeek met en vangst van 25 vissen met een gewicht van 1.410 gr en de derde plaats was voor J. Glas met een vangst van 17 vissen met een gewicht van 920 gr. de laatste wedstrijd wordt gevist op zaterdag 12 oktober in het kanaal bij het viaduct op de Hoogenweg

Afbeelding
Concert Roon Staal in het Witkerkje Hardenberg 15 uur geleden
Inge (links) en Marjon storten zich op 25 mei vol enthousiasme en met overgave op de 21 km voor 'Het Gehandicapte Kind'.
Mega Wandel Marathon voor 'Het Gehandicapte Kind' Hardenberg 18 uur geleden
Young woman having a peaceful moment.
Gratis training Mindfulness Ommen 19 uur geleden
Afbeelding
Bestuurder aangehouden na eenzijdig ongeval in Geerdijk Twenterand 3 mei, 23:07
Afbeelding
Rover baalt van staking bij Arriva Twente Hardenberg 3 mei, 14:49