Het winnende team van 2022
Het winnende team van 2022 Eigen foto

Schoolvolleybaltoernooi met spandoekenwedstrijd

za 11 maart 2023 Ommen

Volleybalvereniging Volco houdt op woensdag 15 maart voor de 31e keer het Bentum Nijboer Schoolvolleybaltoernooi voor leerlingen uit de groepen 7 en 8 van alle basisscholen uit de gemeente Ommen. Grote vraag is of het de Sint Bernardusschool dit jaar lukt de wisselbeker in bezit te houden.

Er hebben zich dit jaar 20 teams voor deelname aan het toernooi aangemeld. Naast het volleybalgedeelte is er ook weer een spandoekenwedstrijd uitgeschreven. Elk deelnemend team mag een spandoek van maximaal 2×3 meter ophangen in de sporthal. Een jury onder leiding van Hester Molenberg beoordeelt de spandoeken.

Het toernooi wordt 15 maart gehouden in sporthal de Carrousel in Ommen. De wedstrijden beginnen om 13.30 uur. Rond 16.00 uur starten de kwarfinales. Rond 17.00 uur wordt de uitreiking van de wisselbeker en de bijbehorende prijzen verwacht. Publiek is natuurlijk meer dan welkom. Het toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor Bentum Nijboer notarissen, Prins Sport Ommen, Sportrijk, Excello, Douwes Dump, Tuincentrum Jurrie Baas, Jumbo en Bakkerij van der Most.

Afbeelding
Andere koers.nu Hardenberg 2 minuten geleden
Afbeelding
Aanrijding op kruising Witmanweg en Weverijweg in Slagharen Hardenberg 13 uur geleden
Afbeelding
Opening expositie meidenatelier Hardenberg Hardenberg 18 uur geleden
Afbeelding
Rudy Ligtenberg nieuwe directeur-bestuurder Mijande Wonen Hardenberg 18 uur geleden
Afbeelding
Eigenaar gezocht voor goederen in lopend onderzoek Hardenberg 19 uur geleden