Afbeelding

Schoolsportdag

vr 16 september 2022 Ommen

In het kader van het lokaal sport -en preventieakkoord Samen Fitter Verder wordt er evenals vorig jaar schoolsportdagen georganiseerd voor de groepen 7 en 8 van alle basisscholen uit de gemeente Ommen. De Schoolsportdagen worden op donderdag 22 en vrijdag 23 september gehouden op het sportpark Westbroek. 

Aan deze dagen doen alle scholen mee met meer dan 400 kinderen. De kinderen kunnen kennismaken met verschillende sporten bij de deelnemende verenigingen, die clinics verzorgen. De deelnemende verenigingen zijn: Voetbalvereniging FC Ommen, Tennis Club Ommen, Atletiekvereniging ACO, Volleybalvereniging Volco, Hockeyclub MHCO en Crossfit Ommen. Leerlingen van het Vechtdal College verrichten tijdens deze dagen hand- en spandiensten.

De start van de Schoolsportdagen is bij het clubhuis ‘Weerkomm’n’ van FC Ommen en wordt verricht door Sportwethouder Alice van den Nieuwboer. Iedereen is van harte uitgenodigd om de kinderen in actie te zien.

Afbeelding
Steekincident bij skatebaan Hardenberg Hardenberg 4 uur geleden
Afbeelding
Oppassen geblazen! Nepagenten actief in de regio Hardenberg 7 uur geleden
Vlnr: docent Bart-Jan van Kleef - Noa - Zoë - Maria - Roel Gritter
Leerlingen Greijdanus Hardenberg winnen podcastwedstrijd van de Historische Vereniging Hardenberg! Nieuws Ingezonden 10 uur geleden
Afbeelding
Veel ambities en plannen in 2023 uitgevoerd, financiële buffer versterkt Ommen 10 uur geleden
Afbeelding
Bergentheim - RKSV Bornerbroek Sport Ingezonden 12 uur geleden