Afbeelding

Retro Rallysport met twee auto’s naar Hengelo

zo 15 oktober 2023 Hardenberg

Twee auto’s van Retro Rallysport doen in het weekend van 21+22 oktober mee aan de Twente Historic Rally in en rondom Hengelo. Dit keer zal de samenstelling van de equipes iets anders zijn dan gewoonlijk. Bert Brouwer en Marcel Hesselink gaan deze wedstrijd niet samen met de Opel Manta aan de start verschijnen omdat deze na problemen met de versnellingsbak in Hellendoorn niet op tijd klaar is. Marcel gaat nu met teamgenoot Justin Hendriks uit Dalfsen in de Opel Ascona B rijden omdat vaste navigator Leon Veldman verhinderd is.

De andere equipe bestaat uit Jeroen Exel uit Lemelerveld met Roan Hesselink uit Bergentheim n de Opel Ascona A. Voor de Overijsselse teams is de Twente Historic Rally een van de thuiswedstijden. Hengelo kenmerkt zich vaak als een lastige en natte rally. In totaal staan er 16 klassementsproeven op het programma: 2x2 op de zaterdagavond en 3x4 op de zondag, waaronder de welbekende publieksproef op het Industieterrein van Hengelo-Zuid. In totaal zal er ruim 180 km. op snelheid gereden worden. Naast de competitie in een sterk deelnemersveld van ruim 50 historics, zal er uiteraard ook een kleine onderlinge strijd zijn.

Op dag twee zal de finish rond 17.00 uur zijn. Zoals altijd zullen ze er alles aan doen om een goed resultaat neer te zetten.

Wil je de teams live in actie zien? Neem dan een kijkje op het serviceterrein of langs de proeven. Tijden en proeven zijn te vinden op www.twenterally.nl
Meer over het team is te vinden op www.rallymax.eu of volg ze op facebook.

Afbeelding
Groene Inspiratiedag Hardenberg 2 uur geleden
Afbeelding
Open dag Seniorensport Twenterand 5 uur geleden
Afbeelding
Karel Pullen vindt het mooi geweest Hardenberg 7 uur geleden
Afbeelding
The Doors Alive (UK) in de Baron Hardenberg 9 uur geleden
Afbeelding
Thijs Kemperink & Erwin Nyhoff sluiten theaterseizoen af Twenterand 9 uur geleden