Afbeelding
Picasa

Beleef de Vechtdal Historic Rally met Bert en Marcel in de hoofdrol

vr 9 juni 2023 Hardenberg


Ervaar de spanning en sensatie van de Vechtdal Historic Rally op zaterdag 17 juni, de eerste wedstrijd van het seizoen 2023 voor het dynamische duo Bert Brouwer en Marcel Hesselink. En wat nog beter is, het is een thuiswedstrijd voor dit Overijsselse team. Vooral voor Marcel, die nu in Bergentheim woont, gaat proef ‘Brucht’ bijna letterlijk door zijn achtertuin.

Na een paar teleurstellingen door afgelaste rally’s in Nederland en Duitsland, zijn Bert en Marcel nu volledig klaargestoomd voor deze spectaculaire wedstrijd. Tijdens de winterstop is hun Opel Manta grondig nagekeken en hebben ze alle hoop dat het pechduiveltje dat vorig jaar in de auto zat, voorgoed verdwenen is. Ook de zoon van Marcel in Hardenberg aan de start verschijnen.

Het parcours van de Vechtdal Historic Rally omvat vier klassementsproeven: Witharen, Ommen, Brucht en industrieterrein Broeklanden in Hardenberg. Deze worden elk driemaal gereden, wat resulteert in meer dan 140 kilometer vol snelheid.

Voor iedereen de teams live in actie wil zien, is dit een mooie gelegenheid. Het serviceterrein bevindt zich bij Prima Equipment aan de Noorwegenweg, en proef ‘Broeklanden’ voert zelfs langs dit terrein. De start is vanaf 11.00 uur en de finish begint vanaf 18.40 uur. Zoals altijd zullen Bert en Marcel er alles aan doen om een uitstekend resultaat neer te zetten.

Wil je meer informatie over de rally? Bezoek dan de website op www.rallymax.eu.

Afbeelding
Groene Inspiratiedag Hardenberg 3 uur geleden
Afbeelding
Open dag Seniorensport Twenterand 6 uur geleden
Afbeelding
Karel Pullen vindt het mooi geweest Hardenberg 8 uur geleden
Afbeelding
The Doors Alive (UK) in de Baron Hardenberg 10 uur geleden
Afbeelding
Thijs Kemperink & Erwin Nyhoff sluiten theaterseizoen af Twenterand 10 uur geleden