Afbeelding
Picasa

Rallyteam Brouwer-Hesselink start rallyseizoen 2022 in Drenthe

zo 6 maart 2022 Hardenberg

Op zaterdag 12 maart zullen Bert Brouwer (Nieuwleusen) en Marcel Hesselink (Vriezenveen) aan de start staan van de Drenthe Rally. Voor het duo is het de eerste wedstrijd van seizoen 2022.

Vanwege corona is er de afgelopen twee jaar bijna niet gereden. Veel wedstrijden konden vanwege de maatregelen niet doorgaan. De laatste wedstrijd was in september de Hellendoorn Historic Rally. Helaas moest de wedstrijd al na anderhalve proef gestaakt worden door motorproblemen. Tijdens de winterstop is de motor van de Opel Manta uit elkaar geweest en is de auto verder weer helemaal klaar gemaakt.

De Drenthe Rally, een nieuw opgezet evenement, stond in eerste instantie nog voor eind november vorig jaar op de kalender. Helaas kon deze ook geen doorgang vinden omdat vlak voor tijd de coronaregels weer aangescherpt werden. De rally is op en rond het TT-circuit in Assen. Op het programma staan vier verschillende klassementsproeven, die elk drie maal gereden worden. Zo wordt er een kleine 100 km. op snelheid gereden. Rond 10.00 uur zal de eerste deelnemer van start gaan. De finish staat rond 18.00 uur gepland. Ook dit seizoen zal het team weer de strijd aangaan in het Nederlands Historisch Rallykampioenschap. Hierin wordt gereden met rally-auto’s uit vroeger tijden. Daarnaast staan er nog een paar rally’s in Duitsland en België op hun wedstrijdkalender. Het team heeft ontzettend veel zin om eindelijk weer eens een compleet seizoen te rijden. Zoals gewoonlijk gaan ze er weer vol voor en willen ze mooie resultaten neerzetten. Kijk voor meer info en de complete wedstrijdagenda op www.rallymax.eu of www.retrorallysport.com Ook zijn ze te volgen op facebook.

Afbeelding
Groene Inspiratiedag Hardenberg 3 uur geleden
Afbeelding
Open dag Seniorensport Twenterand 6 uur geleden
Afbeelding
Karel Pullen vindt het mooi geweest Hardenberg 8 uur geleden
Afbeelding
The Doors Alive (UK) in de Baron Hardenberg 10 uur geleden
Afbeelding
Thijs Kemperink & Erwin Nyhoff sluiten theaterseizoen af Twenterand 10 uur geleden