Team Niveau 4
Team Niveau 4 Maaike Bakker

Brons voor turnsters Beatrix & Gv Gramsbergen

ma 15 mei 2023 Hardenberg

Zaterdag 13 mei stond de teamfinale op het programma voor de turnsters van Beatrix De Krim en Gv Gramsbergen. Ze mochten hier met twee teams deelnemen. Deze twee teams horen bij de beste zes van Drenthe.

In de eerste wedstrijd was het de beurt aan team niveau 4 bestaande uit Amlia, Roos, Ellis, Vienna, Joan & Britt. In deze wedstrijd ging het behoorlijk gelijk op aan de bovenkant. Maar na prachtige oefeningen te hebben neergezet op sprong, brug, balk en vloer werd dit team derde van Drenthe met maar een minimaal verschil van 0,1 op de tweede plek. In wedstrijd twee was het de beurt aan niveau 5 team bestaande uit Marit, Demi, Susan, Indy, Laura & Anna. Na een super strakke vloer en sprong bleef het voor dit team ook onwijs spannend op welke plek zij zouden eindigen. Uiteindelijk werd dit team vijfde en mochten zij dus ook een medaille mee naar huis nemen. Met alleen nog een individuele finale voor de boeg op 10 juni in Hoogeveen. Gaan de turnsters van Beatrix en Gymvereniging Gramsbergen weer volop trainen. 

Team Niveau 5
Afbeelding
Oldtimer Festival Balkbrug trekt weer veel bezoekers Hardenberg 57 minuten geleden
Afbeelding
Nacht van Gebed 31 mei - 1 juni 2024 Nieuws Ingezonden 1 uur geleden
Afbeelding
Plankenkoorts speelt 'De nieuwe schooljuffrouw' Ommen 2 uur geleden
Afbeelding
Repair Café Hardenberg 3 uur geleden
Vrijwilligers van de Historische Vereniging Avereest werken hard aan de bouw van een replica van een plaggenhut in Dedemsvaart.
HVA bouwt plaggenhut Hardenberg 4 uur geleden