Achter: Team niveau 4, voor: Team niveau 5
Achter: Team niveau 4, voor: Team niveau 5 Maaike Bakker

24 medailles voor turnsters De Krim en Gramsbergen

zo 29 januari 2023 Hardenberg

Zaterdag 28 januari stonden de eerste turnwedstrijden op het programma in Hollandscheveld voor de turnsters uit de Krim en Gramsbegen. 

In wedstrijd één was het aan de beurt voor de jeugd en junioren meiden Iris, Rebecca en Lotte. Tot op het eind was de wedstrijd spanned. Uiteindelijk gingen deze drie meiden met zes medailles naar huis. Als team werden de meiden derde. Rebecca (junior) werd individueel eerste. Iris (Jeugd) werd tweede en Lotte (junior) werd derde. In de middag nam het niveau 4 team bestaande uit Ellis, Britt, Joan, Vienna, Amlia & Roos en niveau 5 bestaande uit Marit, Demi, Susan, Indy, Anna & Laura deel aan de wedstrijd. Het team niveau 4 werd in een sterk deelnemersveld tweede en het team niveau 5 werd derde. De laatste wedstrijd werd geturnd door één niveau 5 team bestaande uit Mieke, Ellen, Isa, Nine, Viv & Sterre. Zij behaalden een vierde plaats. De volgende wedstrijd is op 18 maart in Dwingeloo.

Afbeelding
Concert Roon Staal in het Witkerkje Hardenberg 16 uur geleden
Inge (links) en Marjon storten zich op 25 mei vol enthousiasme en met overgave op de 21 km voor 'Het Gehandicapte Kind'.
Mega Wandel Marathon voor 'Het Gehandicapte Kind' Hardenberg 18 uur geleden
Young woman having a peaceful moment.
Gratis training Mindfulness Ommen 19 uur geleden
Afbeelding
Bestuurder aangehouden na eenzijdig ongeval in Geerdijk Twenterand 3 mei, 23:07
Afbeelding
Rover baalt van staking bij Arriva Twente Hardenberg 3 mei, 14:49