Afbeelding

Medailles voor turnsters Gv Gramsbergen en Beatrix

ma 13 juni 2022 Hardenberg

Voor de turnsters van Gv Gramsbergen en Beatrix De Krim stonden zaterdag, als laatste wedstrijd van het seizoen, op 11 juni de toestelfinales voor de jeugd turnsters en de meerkamp finale voor de pupillen niveau 5 op het programma. Het werd een mooie seizoensafsluiting met twee gouden, één zilveren en twee bronzen medailles.  


In de eerste wedstrijd was het de beurt aan jeugd turnsters Lotte Doldersum en Iris Zuidema. Deze turnsters turnden beiden de toestelfinales. Iris was geplaatst voor alle vierde toestellen en Lotte voor brug en sprong. Na een super sprong met nog een hoger cijfer (12,300) dan de vorige wedstrijd was Iris terecht de kampioen op sprong. Op vloer liet ze de andere turnsters ook ver achter zich en mocht ze hier ook de gouden medaille in ontvangst nemen. Op brug lieten beide turnsters een super oefening zien wat werd beloond met een zilveren plak voor Lotte en een bronzen plak voor Iris.


In wedstrijd 2 was het de beurt voor de pupillen Roos en Vienna. Deze meiden mochten namens Gramsbergen en Beatrix in deze finale turnen. Dit seizoen begonnen we in een deelnemers veld van maar liefst 78 turnsters, dus dat deze meiden in de finale stonden was al een prestatie opzich. Na een ontzettend sterke wedstrijd waar Roos zelfs de 1e plaats op brug wist te halen en beide turnsters niet van balk waren gevallen eindigde Roos op een super knappe 3e plaats. Vienna werd ontzettend netjes 11e in een sterk deelnemers veld van de beste 24 turnsters van Drenthe.

Afbeelding
Concert Roon Staal in het Witkerkje Hardenberg 11 uur geleden
Inge (links) en Marjon storten zich op 25 mei vol enthousiasme en met overgave op de 21 km voor 'Het Gehandicapte Kind'.
Mega Wandel Marathon voor 'Het Gehandicapte Kind' Hardenberg 13 uur geleden
Young woman having a peaceful moment.
Gratis training Mindfulness Ommen 14 uur geleden
Afbeelding
Bestuurder aangehouden na eenzijdig ongeval in Geerdijk Twenterand 3 mei, 23:07
Afbeelding
Rover baalt van staking bij Arriva Twente Hardenberg 3 mei, 14:49