Afbeelding

Goud en brons voor turnsters Beatrix De Krim/GV Gramsbergen

ma 18 april 2022 Hardenberg

Zaterdag 9 april stonden de eerste turnwedstrijden voor de middenbouw turnsters van Beatrix De Krim en GV Gramsbergen op het programma.

Dit zou voor deze meiden hun eerste wedstrijd na twee jaar weer zijn of überhaupt de eerste turnwedstrijd ooit. Ook was het even wennen aan het nieuwe turnsysteem. De middenbouw turnt vanaf dit jaar namelijk in teams. In wedstrijd 2 was het de beurt aan onze turnsters van team Beatrix 2/Gv Gramsbergen 2 bestaande uit Marit Okken, Ellis Kosse, Susan Alfring, Britt Timmerman en de helaas zieke Roos werden na een keurige wedstrijd derde. Marit werd zelfs eerste op vloer & Ellis eerste op balk, tweede op vloer en derde op sprong.

Team Beatrix 3 bestaande uit Demi Wolterink, Vienna Alfring, Ellen Reinders en Mieke Mellema mochten na geweldige oefeningen een gouden medaille mee naar huis nemen. Demi werd hiernaast ook nog vierde op sprong en derde op brug. Vienna werd overall tweede, eerste op balk en tweede op sprong. Ellen werd tweede op vloer en Mieke werd overall derde en derde op balk. De meiden kunnen terug kijken op een geslaagde eerste wedstrijd. Op naar 14 mei te Hoogeveen.

Afbeelding
Concert Roon Staal in het Witkerkje Hardenberg 6 uur geleden
Inge (links) en Marjon storten zich op 25 mei vol enthousiasme en met overgave op de 21 km voor 'Het Gehandicapte Kind'.
Mega Wandel Marathon voor 'Het Gehandicapte Kind' Hardenberg 9 uur geleden
Young woman having a peaceful moment.
Gratis training Mindfulness Ommen 10 uur geleden
Afbeelding
Bestuurder aangehouden na eenzijdig ongeval in Geerdijk Twenterand gisteren
Afbeelding
Rover baalt van staking bij Arriva Twente Hardenberg 3 mei, 14:49