Afbeelding

Camping De Kleine Wolf weer genomineerd

di 30 november 2021 Hardenberg

Camping De Kleine Wolf in Stegeren is voor het derde jaar op rij genomineerd als ‘Camping van het Jaar’ in de categorie ‘fijnste gezinscamping van Nederland’. De Kleine Wolf behoort hiermee tot een van de beste drie campings van Nederland. Op 12 januari wordt de winnaar bekendgemaakt.

De Camping van het jaar verkiezing is een jaarlijkse publieksverkiezing van de ANWB waarbij mensen zelf hun stem kunnen uitbrengen op hun favoriete camping. Bijna 26.000 kampeerders hebben hun stem uitgebracht. De drie campings met de hoogste resultaten zijn genomineerd voor de titel ‘Camping van het Jaar 2022’. De campings worden genomineerd in verschillende categorieën. De fijnste gezinscamping, de meest gewaardeerde huuraccommodatie, de mooiste charmecamping en de beste kleine camping. De Kleine Wolf is genomineerd in de categorie ‘fijnste gezinscamping’.

Prijzenregen

Naast de nominatie van Camping van het Jaar 2022 heeft De Kleine Wolf ook 5-sterren ontvangen van de ANWB en mag zich hiermee in 2022 weer een ‘erkende topcamping’ noemen. Ook is De Kleine Wolf op 18 november voor het vierde jaar op rij uitgeroepen tot de nummer 1 camping van Nederland volgens Europa’s grootste kampeermagazine Caravaning. Beoordelaars vinden De Kleine Wolf een ‘moderne, chique, zeer schone en goed onderhouden camping waar kinderen zich geen moment hoeven te vervelen.’

Boost voor kampeerseizoen 2022

Anne-Sophie en Peter Kamphuis van De Kleine Wolf zijn enorm trots en vereerd dat hun camping weer genomineerd is. ‘We waarderen het enorm dat gasten zo tevreden zijn. Daar doen we het voor en daar worden we blij van. Wij geloven dat het echte kampeergevoel in de kleine dingen zit: een speciale verrassing, de glimlach op het gezicht van je kinderen en de tijd voor jezelf. Wij pakken deze kleine dingen groots aan en dat maakt ons uniek.’ Aldus Anne-Sophie Kamphuis van De Kleine Wolf.

De Kleine Wolf

De Kleine Wolf is een 5-sterrencamping gelegen in het Overijsselse Vechtdal gericht op gezinnen met kinderen van alle leeftijden. De Kleine Wolf beschikt over 600 kampeerplaatsen, 45 verhuuraccommodaties en faciliteiten als een binnen- en buitenzwembad, een indoor speelparadijs, een theater met animatie, een pumptrackbaan en een zwem- en visvijver.

Afbeelding
Afbeelding
Leerling van school De Kardoen nam de beker in ontvangst van wethouder van den Nieuwboer
Kardoen en Sint Bernardus triomferen in Hans Visscher Schoolvoetbaltoernooi Ommen 16 minuten geleden
Afbeelding
Leer alles over fotograferen met je smartphone Hardenberg 15 uur geleden
Afbeelding
Expositieseizoen van Kunst onder de Wieken van start Ommen 16 uur geleden
Afbeelding
Sjoeluitslag van De Krim Hardenberg 16 uur geleden
Afbeelding
Scholen in Slagharen herdenken Hardenberg 17 uur geleden