Afbeelding

Max Verstappen op groot scherm tijdens Foodtruck Festival ‘Hapjes Dag’

di 21 september 2021 Hardenberg

Op zaterdag 25 september en zondag 26 september wordt het terrein van streekmuseum ‘Kalkovens’ in Dedemsvaart omgetoverd tot ‘Hapjes Dag’, een leuk en gezellig openluchtrestaurant met Foodtrucks, muziek en activiteiten.
Op zondag 26 september kunnen de bezoekers van Hapjes Dag en Formule 1 fans genieten van Max Verstappen op een groot HD scherm.

Vanaf 13.45 uur staat het scherm aan . “Speciaal voor de liefhebbers is het geluid van de ronkende motoren te horen via de grote boxen van de muziek. Hoe leuk is het om achterover in het zonnetje te leunen met een heerlijk koud (speciaal) biertje in hun ene hand en lekkere hapjes in je andere hand, genietend van Max Verstappen op een groot scherm in de mooie ambiance van het historische Kalkoventerrein. Klinkt heerlijk toch? Nou, dat vinden wij ook. Sterker nog, dat is precies wat wij voor de bezoekers gaan regelen!”, aldus organisator Arsanio Wiet.

Kaarten voor Hapjes Dag zijn alleen online verkrijgbaar via www.dedemsvaartnatuurlijk.nl en kosten 2,50 voor kinderen van 5 tot en met 11 jaar en vijf euro voor iedereen van 12 jaar en ouder. Kinderen tot en met 4 jaar mogen onder begeleiding gratis mee.

Hapjes Dag is onderdeel van het familiefestival Dedemsvaart Natuurlijk. Meer informatie over Hapjes Dag is te vinden op www.dedemsvaartnatuurlijk.nl. Voor meer informatie over de coronamaatregelen en testen voor toegang kunt u ook terecht op www.rijksoverheid.nl.

Afbeelding
Mooie gift voor SDO Twenterand 38 minuten geleden
Afbeelding
Mooie opening Wk Enduro voor Kaiya Brouwer Hardenberg 44 minuten geleden
Alle winnaars
Winnaars Euregionale Scholenwedstrijd bekendgemaakt Nieuws Ingezonden 47 minuten geleden
Afbeelding
Rommelmarktactie voor Armenië Twenterand 53 minuten geleden
Leerling van school De Kardoen nam de beker in ontvangst van wethouder van den Nieuwboer
Kardoen en Sint Bernardus triomferen in Hans Visscher Schoolvoetbaltoernooi Ommen 2 uur geleden