Afbeelding

Bijeenkomsten over Vitaal en Fit ouder worden

di 7 mei 2024 Twenterand

In 2030 is 1 op de 4 mensen 65 jaar of ouder in Twente. We worden als samenleving ouder maar ook wijzer. Bij het ouder worden ontstaan er steeds nieuwe vragen. ZorgSaam Twenterand helpt u met deze vragen door het organiseren van Vitaal Fit avonden in onder andere Vroomshoop op donderdag 23 mei in Het Punt aan de Burgemeester Koetjestraat 2, van 19.00 tot 21.00 uur. Inloop met koffie/thee vanaf 18.30 uur.

“Tijdens deze avonden laten wij u zien én ervaren wat ZorgSaam Twenterand voor u kan betekenen. En dat is vaak veel meer dan u denkt. Onze sociaal werkers van het Zorginformatie•punt, opbouwwerkers én vrijwilligers gaan met u in gesprek. Weten wij het antwoord op uw vraag niet gelijk, dan zoeken we sámen met u naar een passend antwoord,” aldus de organisatie.

Senioren Advies Team

Kunt u niet langskomen bij één van deze infoavonden of wilt u liever op een ander moment een persoonlijk informatief gesprek? Dat kan altijd. Onze enthousiaste Senioren Adviseurs bezoeken u graag thuis. Zij kunnen in een persoonlijk gesprek vertellen wat ZorgSaam Twenterand u allemaal kan bieden.

Voor het aanmelden voor de informatieavond en/of het aanvragen van een huisbezoek kunt u contact opnemen met ZorgSaam Twenterand via: tel: 0546 - 481 456 (dagelijks bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur). E-mail contact@zorgsaamtwenterand.nl

Graag vermelden Naam, telefoonnummer/e-mail en voor welke datum u zich wilt opgeven.

Noteer alvast in uw agenda

In het najaar organiseren wij nog twee Vitaal Fit avonden. Dinsdag 10 september : Muziekgebouw Juliana, Slingerweg 3 in Den Ham Donderdag 12 september : Kulturhus De Klaampe, Beekweg 1 in Westerhaar Bent u verhinderd voor een Vitaal Fit avond in uw eigen dorp, dan bent u uiteraard welkom tijdens de bijeenkomsten in een ander dorp.

Afbeelding
Schilderijententoonstelling over 'Zeven Profetessen' Coevorden 35 minuten geleden
Afbeelding
'OpStap' in natuurgebied Beerze Hardenberg 51 minuten geleden
Afbeelding
Geslaagde ontmoetingsavond Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
Geweldige 18e editie van de Vrieling Hardenberg CityRun Sport Ingezonden 2 uur geleden
Gejuich bij FC Zutphen na de openingstreffer
FC Zutphen neemt de zesde plaats over van Den Ham Sport Ingezonden 3 uur geleden