Afbeelding

‘Juliana’ houdt Bevrijdingsconcert

ma 29 april 2024 Twenterand

Het langverwachte Bevrijdingsconcert van Muziekvereniging Juliana, in samenwerking met het Luchtmacht Mannenkoor, staat voor de deur en belooft een ware muzikale belevenis te worden. Na weken van toegewijde repetities is alles tot in de puntjes voorbereid voor een schitterende uitvoering op 3 mei in de Gereformeerde Kerk aan de Ommerweg in Den Ham.

De avond wordt gevuld met een breed scala aan muziekstukken, variërend van het ontroerende ‘Hymn to the Fallen’ tot aan de energieke ‘Elvis medley’ en van het betoverende ‘Sleep Comrades’ tot aan het tijdloze ‘Let it be’. Dit wordt een avond vol onvergetelijke muzikale hoogtepunten die het hart zullen raken en de ziel zullen beroeren.

Het concert begint om 20:00 uur, maar voorafgaand aan de magische klanken van het orkest en koor, zal de concertzaal om 19.30 uur haar deuren openen voor het publiek. “Mis deze unieke gelegenheid niet en kom samen met ons genieten van een avond vol prachtige muziek en bijzondere momenten. We kijken ernaar uit u te verwelkomen op deze speciale avond,” nodigt de organisatie iedereen uit.

Afbeelding
Gratis cursus Slim op Pad in de bibliotheek Hardenberg 9 minuten geleden
Afbeelding
Medische diensten van 18 en 19 en 20 mei Medisch 23 minuten geleden
Afbeelding
Financiën op orde, kansen voor investeringen in beeld Hardenberg 40 minuten geleden
Flyer van het Buurtvoetbal in Den Ham
Hammer Buurtvoetbal Twenterand Ingezonden 47 minuten geleden
Afbeelding
Landbouwvoertuig brand uit in Beerzerveld Hardenberg 48 minuten geleden